Nieuws & Video's

 

Inschrijven op onze nieuwsbrief

<widget><id>5</id><onload>onLoadForm</onload></widget>

 

Fietsparkeren

NS heeft IP Parking & Siemens aangesteld om 47 treinstations te voorzien van het ZSF-concept (Zelf Service Fietsenstalling). Deze verbeterde fietsenstallingen bieden de fietser meer comfort, gemak en een veiliger gevoel doordat ingang is voorzien van glazen poorten. Tel daarbij op dat de eerste 24 uur gratis zijn voor het parkeren van zowel privé- als OV-huurfietsen, en de eerste stap naar een meer positieve reiservaring is gezet.

 

Meer video's

 

27 maart 2018

Intertraffic 2018

De nieuwe productlijn en online diensten werden wereldwijd met open armen ontvangen. De nieuwe beursstand en speciaal biertjes vielen in de smaak ;)

 

19 februari 2018

Intertraffic Amsterdam 2018

Op onze compleet vernieuwde stand kunt u onder het genot van een Brabants speciaal biertje genieten van al het nieuws dat IP Parking te bieden heeft.

 

30 januari 2018

ParkBase 8.31

Met deze nieuwe versie van Parkbase heeft IP Parking weer een aantal mooie functionaliteiten aan het systeem toegevoegd. Hieronder een overzicht van de nieuwe toepassingen waar ook u binnenkort gebruik van kunt maken!

 

21 december 2017

Nobody’s perfect

Door onze jarenlange ervaring met kentekenherkenning hebben wij op dit moment een dusdanig succesvolle en gestandaardiseerde formule ontwikkeld, dat wij garant staan voor het laagst leverbare foutpercentage in de parkeerbranche.

 

22 september 2017

ParkeerWebShop BESIX PARK

In samenwerking met IP-Mobile heeft IP Parking een ParkeerWebShop ontwikkeld voor BESIX Park. Door het maximaal inzetten van internet verhogen wij de bezettingsgraad, service en klantbeleving voor Internationale Luchthaven Antwerpen.