Nieuws & Video's

 

Inschrijven op onze nieuwsbrief

<widget><id>5</id><onload>onLoadForm</onload></widget>

 

Ticketloos parkeren

IP Parking heeft de Amsterdam RAI voorzien van ticketloos parkeersysteem. Het systeem is geheel op basis van kentekenherkenning en volledig kaartloos. Als de bezoeker het parkeerterrein op rijdt wordt zijn of haar kenteken gelezen. De bezoeker kan achteraf zijn kenteken invoeren bij de kassa. Hierna kan de bezoeker makkelijk uitrijden zonder het gebruik van een uitrijkaart. Daarnaast is contactloos betalen ook mogelijk aan de uitrit middels tab&go.

 

Meer video's

 

19 februari 2018

Intertraffic Amsterdam 2018

Op onze compleet vernieuwde stand kunt u onder het genot van een Brabants speciaal biertje genieten van al het nieuws dat IP Parking te bieden heeft.

 

30 januari 2018

ParkBase 8.31

Met deze nieuwe versie van Parkbase heeft IP Parking weer een aantal mooie functionaliteiten aan het systeem toegevoegd. Hieronder een overzicht van de nieuwe toepassingen waar ook u binnenkort gebruik van kunt maken!

 

21 december 2017

Nobody’s perfect

Door onze jarenlange ervaring met kentekenherkenning hebben wij op dit moment een dusdanig succesvolle en gestandaardiseerde formule ontwikkeld, dat wij garant staan voor het laagst leverbare foutpercentage in de parkeerbranche.

 

22 september 2017

ParkeerWebShop BESIX PARK

In samenwerking met IP-Mobile heeft IP Parking een ParkeerWebShop ontwikkeld voor BESIX Park. Door het maximaal inzetten van internet verhogen wij de bezettingsgraad, service en klantbeleving voor Internationale Luchthaven Antwerpen.

 

20 september 2017

Parkeren zonder gehannes bij de automaat: het kan straks in Zeist

Vanaf komend weekend kunnen bezoekers van het centrum van Zeist in de gemeentelijke parkeergarages gebruik maken van een volledig geautomatiseerd parkeersysteem. Op basis van kentekenherkenning rijden zij parkeergarages in en uit, zonder dat er een betaalautomaat of kaartje aan te pas komt.

 

10 juli 2017

Nu met 25% korting Stadsparkeren bij Parkeergarage Heuvelpoort

Parkeergarage Heuvelpoort is vanaf heden aangesloten bij Stadsparkeren. De parkeergarage biedt parkeerders hiermee nog meer parkeergemak én voordeel. Wie gebruik maakt van zijn account of pas van Stadsparkeren ontvangt 25% korting op het uurtarief van de garage. Parkeergarage Heuvelpoort is hiermee gegarandeerd de goedkoopste parkeergarage in het centrum van Tilburg.