Nieuws & Video's

 

Inschrijven op onze nieuwsbrief

<widget><id>5</id><onload>onLoadForm</onload></widget>

 

Leidsche Rijn Centrum Utrecht

De technologische ontwikkelingen op het gebied van parkeren gaan hard. Door systemen te koppelen (API's) bent u in staat om uw klanten beter te bedienen. Leidsche Rijn Centrum (LRC) heeft een volledig ticketloos parkeersysteem. Middels de reduction- en payment service kunnen winkeliers parkeerkortingen verstrekken. Via de innovatieve LRC App kunnen parkeerders ook nog achteraf betalen.

 

Meer video's

 

12 maart 2019

ParkeerVak 2019

Op 17 en 18 april a.s. wordt opnieuw dé beurs voor de parkeersector, een belangrijke schakel in de mobiliteitsketen, georganiseerd in De Brabanthallen in Den Bosch.

 

11 maart 2019

PIE 2019

We kijken ernaar uit om al onze klanten, potentiële klanten en collega's te zien tijdens PIE 2019. Wij zullen u die dag op de hoogte brengen van onze laatste ontwikkelingen en de mooiste innovaties. Bezoek onze stand # 419

 

25 februari 2019

Hof Amsterdam: kentekenparkeren geen inbreuk op de privacy

Inmiddels lijkt het bijna de gewoonste zaak van de wereld. Je parkeert je auto in de stad en voert, al dan niet in een app, je kenteken in en kan zo je parkeersessie starten. Door middel van scanauto's wordt vervolgens gecontroleerd of voor de geparkeerde auto's een parkeerrecht is aangeschaft. Sindsdien is de vraag gesteld of de verplichting tot het invoeren van het kenteken zich verhoudt tot het recht op privacy.

 

13 februari 2019

Fietsparkeren 2.0

Op maandag 4 februari bracht staatssecretaris Stientje van Veldhoven een kort werkbezoek aan de zelfservice fietsenstalling van ProRail en NS Stations op station Zwolle.

 

21 december 2018

Gemeente Leiden onderscheiden met twee ESPA Gold Awards

Mobiliteitswethouder Martine Leewis van de gemeente Leiden heeft vandaag twee ESPA Gold Awards in ontvangst genomen. Parkeergarage Ringkade, evenals parkeergarage Soestdijkkade te Leiden zijn onderscheiden met de gouden editie van de European Standard Parking Award: de ESPA Gold Award. Deze award is dé erkenning voor parkeergarages van een uitzonderlijk hoge kwaliteit en wordt in Nederland toegekend en uitgereikt door Vexpan, het platform voor parkeren in Nederland.

 

23 november 2018

PARKEERGARAGE ALBERT CUYP ONDERSCHEIDEN MET ESPA GOLD AWARD

Parkeergarage Albert Cuyp te Amsterdam is onderscheiden met de gouden editie van de European Standard Parking Award: de ESPA Gold Award. Deze award is dé erkenning voor parkeergarages van een uitzonderlijk hoge kwaliteit en wordt in Nederland toegekend en uitgereikt door Vexpan, het platform voor parkeren in Nederland.

 

21 september 2018

Nieuw de Bike Rental Service

Deze service biedt de parkeerder de mogelijkheid om op vertoon van de parkeerticket een fiets te huren. Het is een duurzame manier om de stad fietsend te ontdekken.