Nieuws & Video's

 

Inschrijven op onze nieuwsbrief

<widget><id>5</id><onload>onLoadForm</onload></widget>

 

Fietsparkeren

NS heeft IP Parking & Siemens aangesteld om 47 treinstations te voorzien van het ZSF-concept (Zelf Service Fietsenstalling). Deze verbeterde fietsenstallingen bieden de fietser meer comfort, gemak en een veiliger gevoel doordat ingang is voorzien van glazen poorten. Tel daarbij op dat de eerste 24 uur gratis zijn voor het parkeren van zowel privé- als OV-huurfietsen, en de eerste stap naar een meer positieve reiservaring is gezet.

 

Meer video's

 

26 juni 2018

Dit is Ron

Per 1 augustus start Ron als support medewerker. Samen met zijn collega's van de afdeling support is hij het aanspreekpunt voor technische vragen. Als team lossen ze 80% van de storingen op afstand op en gaan jullie voor 100% klanttevredenheid.

 

12 juni 2018

Pilot Westraven

Veel steden kampen met het vraagstuk van bereikbaarheid en gezonde leefomgeving. Moderne stadspoorten kunnen onderdeel vormen van een oplossing: plekken aan de rand van de stad waar je je auto parkeert en vanwaaruit je op een schone, snelle en flexibele manier je reis vervolgt naar verschillende bestemmingen in de stad.

 

27 maart 2018

Intertraffic 2018

De nieuwe productlijn en online diensten werden wereldwijd met open armen ontvangen. De nieuwe beursstand en speciaal biertjes vielen in de smaak ;)

 

19 februari 2018

Intertraffic Amsterdam 2018

Op onze compleet vernieuwde stand kunt u onder het genot van een Brabants speciaal biertje genieten van al het nieuws dat IP Parking te bieden heeft.