Nieuws & Video's

 

Inschrijven op onze nieuwsbrief

<widget><id>5</id><onload>onLoadForm</onload></widget>

 

Ticketloos parkeren

IP Parking heeft de Amsterdam RAI voorzien van ticketloos parkeersysteem. Het systeem is geheel op basis van kentekenherkenning en volledig kaartloos. Als de bezoeker het parkeerterrein op rijdt wordt zijn of haar kenteken gelezen. De bezoeker kan achteraf zijn kenteken invoeren bij de kassa. Hierna kan de bezoeker makkelijk uitrijden zonder het gebruik van een uitrijkaart. Daarnaast is contactloos betalen ook mogelijk aan de uitrit middels tab&go.

 

Meer video's

 

22 september 2017

ParkeerWebShop BESIX PARK

In samenwerking met IP-Mobile heeft IP Parking een ParkeerWebShop ontwikkeld voor BESIX Park. Door het maximaal inzetten van internet verhogen wij de bezettingsgraad, service en klantbeleving voor Internationale Luchthaven Antwerpen.

 

20 september 2017

Parkeren zonder gehannes bij de automaat: het kan straks in Zeist

Vanaf komend weekend kunnen bezoekers van het centrum van Zeist in de gemeentelijke parkeergarages gebruik maken van een volledig geautomatiseerd parkeersysteem. Op basis van kentekenherkenning rijden zij parkeergarages in en uit, zonder dat er een betaalautomaat of kaartje aan te pas komt.

 

10 juli 2017

Nu met 25% korting Stadsparkeren bij Parkeergarage Heuvelpoort

Parkeergarage Heuvelpoort is vanaf heden aangesloten bij Stadsparkeren. De parkeergarage biedt parkeerders hiermee nog meer parkeergemak én voordeel. Wie gebruik maakt van zijn account of pas van Stadsparkeren ontvangt 25% korting op het uurtarief van de garage. Parkeergarage Heuvelpoort is hiermee gegarandeerd de goedkoopste parkeergarage in het centrum van Tilburg.

 

06 juli 2017

Globe magazine

Hoe is het om als Nederlandse expat in het buitenland te werken? Globe Magazine vroeg het aan Crijn Pieter Sprinkhuizen.

 

26 juni 2017

Nieuwste release ParkBase 8.29

Bij IP Parking voeren we continu verbeteringen in het besturingssysteem door. Dat is belangrijk, omdat we zo nieuwe functionaliteiten toe kunnen voegen en eventuele "bugs" kunnen opsporen en verwijderen.

 

02 juni 2017

12 ½ jaar IP Parking

Een unieke locatie, mooie muziek, een hapje en drankje. Daarvan en van nog veel meer kunt u samen met ons genieten tijdens het jubileum feest op donderdag 15 juni aanstaande vanaf 16.00 uur.