ParkBase Upgrade 8.33

11 september 2018

Bij IP Parking voeren we continu verbeteringen in het besturingssysteem door. Dat is belangrijk, omdat we zo nieuwe functionaliteiten toe kunnen voegen en eventuele "bugs" kunnen opsporen en verwijderen.

 

De volgende functies zijn toegevoegd aan de laatste versie van ParkBase:

 

Bike Rental

Minder CO2 in de stad? Bike Rental Service biedt de parkeerder de mogelijkheid om op vertoon van een geldig parkeerticket een fiets te huren. Het is een duurzame manier om de stad fietsend te ontdekken, en uitermate geschikt voor P+R locaties. Diefstal van de fiets is onmogelijk omdat uitrijden alleen mogelijk is wanneer de fiets is ingenomen, het voertuig dient dus als onderpand. 

 

CCV Loyalty

IP Parking heeft een koppeling gerealiseerd met het CCV Loyalty systeem. Hierdoor parkeren inwoners en bezoekers in alle lokale parkeergarages van de binnenstad goedkoper. Hoe? Door de punten die je spaart in te ruilen voor parkeerkorting. Voor elke 100 punten, krijg je € 1,- korting. Geef eenmaal aan dat jij jouw spaarpunten wilt verrekenen met je parkeerkosten. De parkeerkorting zie je terug op je maandelijkse factuur. Zo simpel.

 

Klik hier om meer te lezen over de lancering in Roosendaal.

 

GDPR

Trace-bestanden (uitgebreide logbestanden die opgeslagen worden op de server) worden in deze versie automatisch verwijderd na de ingestelde duur. Hierdoor voldoet dit aan de gestelde eisen van AVG/GDPR (Algemene verordening gegevensbescherming/General Data Protection Regulation)

 

Kaartimport

Voortaan kunnen abonnees geïmporteerd worden zonder kaartnummer. Voor kaartloze systemen was dit wenselijk omdat abonnees alleen op kenteken in- en uit rijden.

 

Rapportages

Aan de financiële rapportages "cassette trekkingen en contant bijvullen" zij extra details toegevoegd zodat deze gegevens per terminal zichtbaar zijn.

 

Communicatie uitval

In het geval van uitval van communicatie kunnen in- en uitritten op lus openen. Het systeem schakelt standaard deze stand in bij uitval waardoor een beheerder niet fysiek de slagbomen hoeft te openen.

 

Reductie API

De Reductie API is uitgebreid om kaartloze systemen te ondersteunen. Voorheen was een barcodekaart noodzakelijk. Nu is ingave van het kenteken voldoende om de parkeerder te voorzien van een korting in geld, procenten of tijd.

Kortingscodes die in ParkBase gegenereerd zijn konden voorheen alleen aan de kassa aangeboden worden. Deze kunnen nu gebruikt worden via de API zodat deze herkent worden in websites en/of apps van derden.

 

Help?!

De helpfunctie in ParkBase is voorzien van submenu's waardoor vraag en antwoord sneller te vinden is.

 

Verlorenkaart Functie

Voorheen kon een parkeerder alleen een verloren kaart kopen (eerlijk of vast tarief) aan de centrale kassa. Deze functie is nu ook toegevoegd aan de kassa uitrit waardoor een parkeerder zonder kaartje aan de uitrit kan betalen. Naast een verloren kaart knop kan een beheerder ook een verloren kaart opdracht versturen naar de uitrit.

 

Reservering schema's

De reservering schema's zijn uitgebreid met een filterfunctie waardoor beheerders eenvoudig een overzicht krijgen van alle openstaande schema's

 

Vraag nu upgrade 8.33 aan

 

Terug naar het overzicht