Video's

Ticketloos parkeren

IP Parking heeft de Amsterdam RAI voorzien van ticketloos parkeersysteem. Het systeem is geheel op basis van kentekenherkenning en volledig kaartloos. Als de bezoeker het parkeerterrein op rijdt wordt zijn of haar kenteken gelezen. De bezoeker kan achteraf zijn kenteken invoeren bij de kassa. Hierna kan de bezoeker makkelijk uitrijden zonder het gebruik van een uitrijkaart. Daarnaast is contactloos betalen ook mogelijk aan de uitrit middels tab&go.

Tap&Go

Met Tap&Go is het mogelijk om met een bankpas in en uit te rijden. Hierdoor is het niet nodig om een kaartje te nemen aan de inrit en hoeft u niet meer in de rij te staan bij de betaalautomaat. Snel, simpel en veilig.

Bedrijfsparkeren

Bereikbaarheid en parkeren zijn van essentieel belang voor het aantrekkelijker maken van een bedrijfsverzamelgebouw. Parkeren maakt deel uit van de reis die de huurder of bezoeker aflegt.

H.J. van Heek garage & MST

Bezoekers van de gemeentelijke parkeergarages in Enschede kunnen voortaan sneller in-en uitrijden door de invoer van een parkeersysteem met kentekenherkenning. Ook contactloos betalen zorgt voor meer gebruiksgemak in de garages.

LED in slagboomarm

Een mooie aanvulling op ons assortiment is geïntegreerde rood/groen LED verlichting in onze slagboomarmen. Op donkere plaatsen is een slagboom met led verlichting zeker een aanrader! Het levert een grotere zichtbaarheid voor meer veiligheid. Momenteel zijn er enkele bestaande systemen uitgerust met deze optie. Een mooi voorbeeld is het Elkerliek Ziekenhuis in Helmond.

Auto-exit

Auto-exit zorgt ervoor dat kentekenherkenning ook voor de kortparkeerders optimaal wordt ingezet.

Tube Your Future

Dit filmpje over Gepast Parkeren & Winkelen is ontwikkeld in het kader van NEMO's Tube Your Future door studenten van het Peelland college.

RAI Amsterdam

Veel nieuwe parkeer toepassingen op dit project! LED-displays, het tellen van secties met LPR, geen barrières, geen kaarten enz.

IP Parking

Deze cartoon gaat in een vogelvlucht door een stad die uitgerust is met systemen van IP Parking.

Controlbase

Controlbase is voor iedere meldkamer het neusje van de zalm. Als het gaat om snelheid en efficiëntie scoort deze applicatie enorm hoog. Vanuit één touchscreen bedient u zowel intercom, CCTV als het parkeersysteem. Geheel digitaal aan uw vingertoppen.

NVNL.TV

Voor NVNL.TV een korte bedrijfspresentatie door Jimmy Smulders. Het parkeersysteem van IP Parking in een vogelvlucht.

Reserva

Upgrade uw parkeerfaciliteit door deze op internet te zetten. Verkoop uw plaatsen vooraf, precies op het moment dat uw gast het wil.