10.000ste en 11.000ste Gepast parkeerder in de prijzen

De 10.000ste en 11.000ste Gepast parkeerder zijn op maandag 16 maart in de prijzen gevallen. Zij kregen een jaar lang gratis parkeren in Helmond Centrum cadeau en verder een bioscoopbon van de Pathé bioscoop in Helmond en een cadeaubon van Zaal Traverse.

17 maart 2015

De prijswinnaars zijn de heer Segers (10.000ste) en mevrouw Rooijakkers (11.000ste). Zij hebben zich aangemeld voor Gepast Parkeren in de actiemaand december. Het aanmelden was toen gratis. Nu kost dit 1 euro. Aanvankelijk zou alleen de 10.000ste Gepast parkeerder beloond worden met een prijs, maar het aantal aanmeldingen nam in december zo snel toe, dat er ook aan de 11.000ste een prijs kon worden uitgereikt. Inmiddels zijn er al zo'n 12.000 Gepast parkeerders.

 

Gepast Parkeren

Mensen die lid zijn van Gepast Parkeren kunnen voordeliger parkeren in Helmond Centrum. In de parkeergarages Boscotondo, City en Doorneind betalen zij altijd € 1,50 per uur in plaats van € 2,00. Verder is in deze garages van maandag tot en met donderdag het parkeren tijdens het tweede uur gratis en betalen leden 's avonds, na sluitingstijd van de winkels, slechts € 1,50 voor een hele avond parkeren. Ideaal als je bijvoorbeeld naar de bioscoop gaat of gaat eten in een restaurant. Bij parkeren op straat is het grote voordeel dat je kan in- en uitchecken. Je betaalt dus precies voor de tijd die je parkeert. Hierdoor stop je nooit meer te veel geld in de parkeerautomaat en hoef je niet steeds op je horloge te kijken of je wel op tijd terug bij je auto bent. Aanmelden voor Gepast Parkeren kan op www.parkerenhelmond.nl. Op die website is ook meer informatie te vinden.

 

Gepast winkelen

Binnenkort gaat Helmond nog een stap verder. Dan kunnen leden van Gepast Parkeren ook Gepast winkelen in Helmond Centrum. Bij de veertig aangesloten winkels van Gepast winkelen kunnen zij sparen voor parkeerkorting. Door te shoppen, te lunchen of een kopje koffie te drinken in Helmond Centrum kunnen zij dan een deel van hun parkeergeld terugverdienen. De pas van Gepast Parkeren is vanaf dan ook een spaarpas. Deze wordt gescand aan de kassa en vervolgens wordt het gespaarde parkeertegoed verrekend bij het parkeren. Meer informatie over Gepast winkelen volgt eind maart. Houd hiervoor de website www.parkerenhelmond.nl en de Facebook-pagina van Parkeren Helmond in de gaten.

 

 

Terug