Nieuwe mijlpaal: 2.500e IP Parking project!

12 december 2022

Nieuwe mijlpaal: 2.500e project!


Binnenkort realiseren we al weer ons 2.500e project, een prachtige mijlpaal die onze sterke internationale groei van de afgelopen jaren onderschrijft.


Onze projecten variëren van compleet nieuwe parkeergarages, uitbreiding op bestaande parkeeroplossingen, implementatie van nieuwe innovatieve software concepten en state-of-the-art hardware, tot service en onderhoud op maat. Stuk voor stuk projecten gedreven door onze wil om continu voorop te blijven lopen in nieuwe ontwikkelingen en oplossingen, en geïmplementeerd in meer dan 13 verschillende landen wereldwijd.

 

 

2.500e project


Het 2.500e project van IP Parking is de parkeergarage Zuyderland, onderdeel van het ziekenhuiscomplex Zuyderland en eigendom van de gemeente Sittard-Geleen. Deze open parkeergarage met 2 parkeerdekken biedt circa 1.050 parkeerplaatsen voor medewerkers en bezoekers. IP Parking gaat op deze locatie het volledige parkeersysteem vervangen met nieuwe parkeer- en betaalapparatuur aangestuurd door innovatieve software, en is ook de komende 10 jaar verantwoordelijk voor service en onderhoud.


Zo worden op deze locatie 4 inritten en 5 uitritten voorzien van LPR-camera's waardoor bezoekers en medewerkers eenvoudig kunnen in- en uitrijden op basis van kentekenherkenning. Dit draagt bij aan een lagere CO2 uitstoot, maakt automatisch in- en uitrijden met mobiele parkeer-apps zoals Stadsparkeren mogelijk en zorgt er bovendien voor dat de uitrijdcapaciteit 3 keer zo groot wordt.


Uiteraard wordt alles aangestuurd en beheerd vanuit Parkbase, de unieke webbased PMS software van IP Parking. Hierin worden voor Zuyderland diverse koppelingen verwezenlijkt waaronder een API met het toegangscontrole systeem van Omnicard, wat bij Zuyderland als CMS wordt gebruikt. Hiermee krijgen medewerkers van het ziekenhuis met hun bestaande personeelspas ook toegang tot de garage. In de uitgebreide GUI van Parkbase kan de exploitant eenvoudig alle processen volgen en heeft zicht op alle data om de processen zo optimaal te laten verlopen. Met de parkeer en betaaloplossingen van IP Parking biedt de parkeergarage Zuyderland straks weer een prettige parkeerervaring voor alle gebruikers.

 

 

Meer informatie


Wilt u weten wat IP Parking voor uw parkeer- en mobiliteitsvraagstukken kan betekenen?
Neem contact met ons op

 

Terug