ALL-IN PARKING

"Maandelijks geld verdienen, zonder investering."

10 januari 2017

BEREIKBAARHEID EN PARKEREN

Bereikbaarheid en parkeren zijn van essentieel belang voor het aantrekkelijker maken van een locatie. Parkeren maakt deel uit van de reis die de bezoeker aflegt. Parkeren kan de keuze voor een bedrijf, herhalingsbezoek en potentiële klanten positief beïnvloeden, o.a. door optimale parkeervoorzieningen te bieden.

 

INKOMSTEN GENEREREN

Private parkeergarages en/of -terreinen staan vaak gedeeltelijk leeg of worden alleen gebruikt gedurende bepaalde uren van de dag. In het weekend worden deze in de meeste gevallen zakelijk niet gebruikt. De 'All-in parking package' van IP is een eenvoudige manier om het parkeren professioneel te reguleren en openbaar te stellen waardoor extra inkomsten worden gegenereerd uit onbenutte parkeerplaatsen.

 

GEEN INVESTERING

IP Parking neemt een gedeelte van de hardwarekosten voor haar rekening, het overige deel zal d.m.v. operational lease verrekend worden. Het betreft voor u een off-balance financiering. Parkeerinkomsten worden daarna op een vaste manier verrekend tussen de eigenaar en IP Parking.

 

BELPARKEREN

Door uw faciliteit te ontsluiten voor belparkeren ontstaat er direct een potentieel van 1.500.000 gebruikers. Maandelijks worden de parkeergelden overgemaakt zonder dat u het incassorisico loopt.

 

SNEL, VEILIG EN MAKKELIJK

Met Dip&Go en/of Tap&Go is het mogelijk om met een bankpas in en uit te rijden. Hierdoor is het niet nodig om een kaartje te nemen aan de inrit en kan een bezoeker betalen aan de uitrit bij het verlaten van de faciliteit.

 

VOLLEDIGE FLEXIBILITEIT

Het aantal beschikbare plaatsen kan door de gebouweigenaar elk moment, vanaf elke locatie worden aangepast via Parkbase®, het web-based Parkeer Management Systeem van IP Parking. Eigenaren kunnen op elk moment de installatie uitbreiden via een flexibele mantelovereenkomst.

 

ALL-IN SERVICE

24/7 adequate telefonische helpdeskondersteuning (remote support) en een snelle responsetijd om een technicus ter plaatse te krijgen (correctief onderhoud). Dit alles om een eventuele storing zo snel mogelijk te verhelpen.

 

PARTNER WORDEN

We maken graag een calculatie voor uw parkeergarage en/of -terrein. Bezoek ons op de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer in de Jaarbeurs Utrecht op 25, 26 en 27 januari 2017. Of neem contact op via +31 (0) 492 - 52 11 33 of sales@ipparking.nl

 

 

 

Terug