Gevolgen van de corona pandemie (COVID-19)

12 mei 2021

Als een direct gevolg van de aanhoudende viruspandemie, is IP Parking tijdelijk getroffen door acute tekorten aan grondstoffen en elektronische componenten die de wereldwijde markten hebben verstoord.

 

Vanwege de beperkte zichtbaarheid van sommige leveranciers van IP Parking denken we dat het verstandig is om een waarschuwing te geven dat we leveringen mogelijk niet kunnen garanderen binnen onze standaard leveringstijden. Daarom zijn we gedeeltelijk genoodzaakt om algemene productievertragingen aan te kondigen op basis van "overmacht" tot in ieder geval eind 2021.

 

IP Parking onderhoudt nauw contact met alle relevante leveranciers om de hoogste prioriteit te garanderen bij de toewijzing van goederen en de snelst mogelijke oplossing van deze tekorten.


We bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak dat dit kan veroorzaken en hopen op uw begrip in deze uitdagende tijden.

 

Contact

We doen er alles aan om goed bereikbaar te blijven en service te verlenen. Heeft u vragen naar aanleiding van dit bericht? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Stuur een mail naar info@ipparking.nl of bel ons op telefoonnummer 0492-52 11 33

 

 

Terug

Locatie