Maatregelen IP Parking in verband met het coronavirus (COVID-19)

16 maart 2020

De verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) leidt nationaal en internationaal tot diverse maatregelen en beperkingen. Beperkingen die ook van invloed zijn op de werkwijze en prestaties die u van IP Parking gewend bent.

 

Met dit bericht willen wij u persoonlijk op de hoogte brengen van de maatregelen die we nemen om de risico's in deze moeilijke tijd tot een minimum te beperken. Onze onvoorwaardelijke toewijding aan de gezondheid en veiligheid van u als klant, de gemeenschap en onze medewerkers staat daarbij voorop.

 

Productie en levering

Sinds 16 maart werken al onze productiefaciliteiten, weliswaar met aangepaste veiligheidsregels, volgens plan. We verwachten op dit moment geen vertragingen. Parkeergarages worden nu minimaal gebruikt dus een uitgelezen kans om zonder veel hinder een installatie te plaatsen of vervangen.

 

Wilt u de levering van uw bestelling naar een later moment verplaatsen? We passen de leverdatum graag aan naar een datum in de toekomst. U kunt onze projecten afdeling bereiken via mail (projecten@ipparking.com) of telefonisch (0492-52 11 33)

 

Onsite Support

Onze support afdeling heeft laten weten voorlopig eveneens geen vertragingen te verwachten. Wel tekent onze medewerker met ingang van vandaag zelf de (digitale) werkbon. Dit om contact tussen mensen zoveel mogelijk te vermijden.

 

Remote support

Voor onze klantenservice gelden als gevolg van de maatregelen dat er eventuele achtergrondgeluiden bij telefonisch contact mogelijk zijn i.v.m. thuiswerken. U bereikt ons het snelst via het klantportaal of mail (support@ipparking.com). U ontvangt dan casenummer als referentie voor verdere afhandeling en communicatie omtrent de opvolging van de melding/storing.

 

Sales

U bereikt ons het snelst via chat (www.ipparking.nl) of mail (info@ipparking.nl). Telefonisch (0492-52 11 33) kunt u ons bereiken van 08.30 tot 17.00 uur. 

 

Finance

U bereikt ons het snelst via mail (finance@ipparking.com). Telefonisch (0492-52 11 33) zijn we minder goed bereikbaar dan u van ons gewent bent i.vm. met thuiswerken.

 

Contact

We doen er alles aan om goed bereikbaar te blijven en service te verlenen. Heeft u vragen naar aanleiding van dit bericht? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Stuur een mail naar info@ipparking.nl of bel ons op telefoonnummer 0492-52 11 33

 

 

Terug

Locatie