IP Parking wint aanbesteding MMC

IP Parking heeft de aanbesteding van Máxima Medisch Centrum gewonnen. De inschrijving van IP is door MMC Eindhoven als economisch meest voordelige inschrijving beoordeeld. Op basis hiervan is de opdracht voor de aanschaf, installatie en het onderhoud van het nieuwe web-based parkeermanagementsysteem aan IP gegund.

25 oktober 2016

Kortparkeerders

Kortparkeerders trekken een parkeerkaartje bij de inrijterminal. Bij aanmelden bij de inrijterminal wordt het kenteken geregistreerd en geprint op het parkeerkaartje. Na afloop van het bezoek betalen kortparkeerders bij de betaalautomaat, waarna ze op basis van de kentekenherkenning uit kunnen rijden. De slagboom opent automatisch als het kenteken wordt herkend.

 

Abonnementhouders

Werknemers en andere houders van een abonnement kunnen op basis van kentekenherkenning en met hun abonnementspas in- en uitrijden. Het systeem dat gebruikt wordt door het ziekenhuis is op basis van Mifare. Het ziekenhuis biedt de mogelijkheid om abonnementen voor bezoekers aan de betaalautomaat te verstrekken in de vorm van een ticket. Aan het abonnement wordt het kenteken gekoppeld.

 

Parkeren werknemers

Medewerkers kunnen op basis van kentekenherkenning in- en uitrijden. Dit zorgt voor een snelle doorstroming van het verkeer in spitstijden. De kans is klein, maar wordt het kenteken niet herkend, dan gebruikt de medewerker zijn/haar pas.

 

Terug