1931 Congrescentrum 's-Hertogenbosch

Na Brabanthallen nu ook een ParkWebShop voor 1931

27 september 2017

1931 Congrescentrum 's-Hertogenbosch is van alle markten thuis. Van een praktische, korte ontmoeting tot een meerdaags evenement. 1931 biedt u altijd de juiste ruimte. Op deze gemoderniseerde locatie, op een steenworp afstand van de historische binnenstad en direct gelegen aan de Brabanthallen, krijgt uw bijeenkomst de aandacht die zij verdient. 1931 is onderdeel van Libema.

 

Libema is één van de meest recreatieve concerns van Nederland en ontvangt jaarlijks 5,1 miljoen gasten. Libéma bestaat uit drie divisies; Attractieparken, Vakantieparken en Beurzen & Evenementen. Met meer dan 20 locaties één van de grootste leisure concerns van Nederland.

 

Naast Brabanthallen 's-Hertogenbosch heeft IP Parking nu ook opdracht ontvangen voor het leveren van ParkWebShop voor 1931 Congrescentrum 's-Hertogenbosch.

 

De ParkWebShop zal volledig in de huisstijl van 1931 Congrescentrum 's-Hertogenbosch worden gemaakt. Bezoekers kunnen vooraf een parkeerplek reserveren en betalen. Op deze manier is men verzekerd van een plek. Doordat men al heeft betaald kan men eenvoudig en snel uitrijden op basis van kentekenherkenning.

 

Door het optimaal inzetten van internet verhogen wij de gastvrijheid van 1931 Congrescentrum!

 

 

Terug

Projectlocatie