Blaak16 Rotterdam

10 oktober 2017

In het Rotterdamse stadshart, midden in het zakencentrum, daar ligt Blaak16. Op nog geen 100 meter afstand van de Markthal, tegenover Station Blaak. Omgeven door de markante huisvesting van Loyens & Loeff, Stedin en het citizenM hotel. In de nabijheid van bars, restaurants en winkels. Een plek waar de energie voelbaar is, waar levendigheid de sfeer bepaalt, waar het goed zaken doen is. Het uit de jaren zeventig daterende kantoorgebouw was toe aan een ingrijpende facelift. Er is gekozen voor een duurzame reno-vatie die onder architectuur wordt uitgevoerd. Blaak16 kenmerkt zich door de openheid en het vele licht. Een royale ontvangsthal waarin de strakke lijnen van de gevels zijn doorgetrokken, vormt de entree naar de indrukwekkende kantoor-toren. Het grote glasoppervlak in de gevels zorgt voor een bijzondere lichtinval die bijdraagt aan de overweldigende beleving van het gebouw.

 

In een tijd van verandering, verandert de Blaak mee. Voor optimale bedrijfsparkeervoorzieningen heeft Blaak16 gekozen voor IP Parking. Een ticket loos concept welke 100% digitaal functioneert. Hierdoor is onderhoud tot een minimum beperkt. Ook hoge infra kosten behoren tot het verleden, alle oproepen verlopen via het openbaar netwerk.


Via de webbased applicatie "FirmBase" zijn bedrijven in staat om een gedeelte va de faciliteit te beheren. Door het kenteken in te voeren van werknemers en bezoekers, kunnen deze eenvoudig en snel in- en uitrijden op basis van kentekenherkenning. Medewerkers kunnen eventueel ook toegang krijgen via (bestaande) mifare passen.


Eventuele onaangekondigde bezoekers kun zich melden via een slanke design terminal. Bedrijven worden visueel weergegeven op het 7" touchscreen, een oproep naar het gewenste bedrijf is dus slechts een vingertik van u verwijderd.

  

 

 

Terug

Projectlocatie