Gemeente Veenendaal

De gemeente Veenendaal heeft voor onze webbased oplossingen gekozen voor het beheren en exploiteren van de gemeentelijke parkeergarages.

09 december 2011

In de parkeergarage Coornhertpad in Veenendaal is vanaf heden ons parkeersysteem in werking. De installatie bestaat uit een complete in- en uitrit met kentekenherkenning. Daarnaast zijn er twee full-service betaalautomaten geïnstalleerd met 15" touchscreen.

 

Update 06-06-2013, Parkeergarage Tricotage in bedrijf!

De parkeergarage Tricotage ligt midden in het centrum van Veenendaal en is vanaf heden open voor publiek. De parkeergarage met drie lagen biedt een parkeerplaats aan ruim vijfhonderd voertuigen. Om de opening op gepaste manier te vieren krijgen de bezoekers tot eind van deze maand 50% korting op het parkeertarief. Boven de parkeergarage wordt het multifunctionele complex "Tricotage" gerealiseerd. Hier worden diverse functies in ondergebracht.

 

Tricotage ligt aan het Kees Stipplein direct naast de Cultuurfabriek. Op 14 september kunt u op locatie een kijkje gaan nemen, want dan wordt er een feestelijke opening georganiseerd. De parkeergarage Tricotage is ruim opgezet en heeft een super uitstraling. Geen kabels te zien en een mooie lichte uitstraling met een hoog "veilig-gevoel".

 

Lees hier het artikel over deze parkeergarage in Parkeer 24

 

Update 5-10-2013

 

 

Parkeergarage Tricotage wint de begeerde ESPA award (European Standard Parking Award). Deze award wordt uitgereikt aan parkeergarages die aan een zeer uitgebreide lijst van criteria voldoen, denk hierbij aan: 

  • verlichting
  • gebruiksgemak
  • veiligheid
  • comfort
  • betaalsystemen

Winnaars van de ESPA-award ontvangen het ESPA-keurmerk dat zichtbaar in de garage opgesteld wordt. Hierdoor zien parkeerders direct dat ze zich in een "goede" parkeergarage bevinden.

 

In het beoordelingstraject voor de ESPA-award krijgt de parkeergarage per onderdeel punten toegekend. Om in aanmerking te komen voor de award, moet een parkeergarage een minimaal voorgeschreven aantal van 120 punten uit een maximum van 300 behalen op de diverse elementen die worden getoetst. Tricotage scoorde in totaal 198 punten. Wethouder Henk van Soest is trots op deze erkenning: “De parkeergarage in Tricotage is natuurlijk nog maar net geopend en het is prettig om nu al bevestigd te krijgen dat we een solide, veilige en toegankelijke voorziening hebben neergezet. En het biedt ook nog eens kwaliteit voor een goede prijs: gebruikers betalen per minuut en zijn dus nooit onnodig duur uit. In alle opzichten een geslaagd project dus!”

 

Wethouder Van Soest en Wouter van Beijnum, afdelingsmanager Wijk- en Stadsbeheer, ontvingen de ESPA-award op donderdag 3 oktober tijdens het Nationaal parkeercongres in de Van Nellefabriek in Rotterdam. Naast de gemeente Veenendaal kregen ook de gemeente Dordrecht en Parkcon uit Amersfoort een ESPA-award uitgereikt. 

 

 

 

Terug

Projectfotografie

Projectlocatie