Het Vizier

Geavanceerde parkeersystemen voor bedrijven is een item waarbij een webbased parkeersysteem ongekende mogelijkheden biedt.

30 juni 2009

Ieder bedrijf dat gebruik maakt van het gezamenlijke parkeerterrein wil uiteraard optimaal gebruik maken van de beschikbare plaatsen en de zekerheid hebben van een vast aantal parkeerplaatsen. De eigenaar wil een heldere rapportage van de parkeerplaatsen die de bedrijven gebruikt hebben en het liefst geen omkijken naar de afhandeling daarvan.

 

IP Parking heeft een parkeersysteem ontwikkeld, speciaal voor dit soort toepassingen. In dit geval zijn er 6 bedrijven die gebruik maken van een parkeerterrein. De vaste medewerkers worden voorzien van een pas waarmee zij het parkeerterrein op- en af kunnen rijden. Voor bezoekers heeft het parkeersysteem een geavanceerde oplossing. Bezoekers trekken bij het binnenrijden een barcodekaart die zij binnen een instelbare tijd moeten laten omcoderen via de verschillende IP Recode's die bij de bedrijven staan opgesteld. Hierdoor weet het parkeersysteem bij welk bedrijf de kosten in rekening moeten worden gebracht.

 

Terug