De Metropolitan Square in Washington, D.C.

16 februari 2021

Metropolitan Square 

IP Parking is enthousiast om te vertellen dat we zijn geselecteerd om de PARCS-oplossing te leveren voor het Metropolitan Square (Met Square) in Washington, D.C.

 

Het Met Square, gelegen in het hart van het centrum van Washington, omvat driekwart van een stadsblok en kijkt uit over het Witte Huis, het Amerikaanse ministerie van Financiën en de National Mall. We zijn enorm dankbaar voor onze samenwerking op basis van wederzijds vertrouwen met zowel Boston Properties als LAZ Parking die heeft geleid tot onze selectie voor dit project. De installatie vindt plaats tussen februari en maart 2021.

 

Parkeer management systemen

Met een steeds veranderend parkeerlandschap hebben eigenaren en exploitanten een kwalitatief en flexibel product nodig om hun parkeermiddelen te beheren. ParkBase het parkeermanagement systeem van IP Parking is dat product. ParkBase, gecombineerd met een lokaal team dat trots is op elk aspect van het project, is een absoluut winnende formule.

IP Parking maakt gebruik van innovatieve web-based software in combinatie met gestroomlijnde en aantrekkelijke hardware die de gebruikers flexibiliteit, overzicht, veiligheid en efficiëntie biedt. Ons installatieteam van wereldklasse en ons uiterst responsieve service- en nazorgprogramma zorgen voor een positieve en moeiteloze ervaring.

 

Fotos door:

Images Courtesy - Jessica Marcotte

 

Terug

Projectlocatie