nhow Amsterdam RAI hotel

09 juli 2019

Grootste nieuwbouw hotel van de Benelux

nhow Amsterdam RAI is een enorme aanwinst voor het meer dan 375 hotels tellende portfolio van de NH Hotel Group. Met 650 kamers en 25 verdiepingen zal het nhow Amsterdam RAI de Amsterdamse skyline voorgoed veranderen. Na nhow Milaan, nhow Berlijn, nhow Rotterdam en nhow Marseille zal ook het iconische nhow Amsterdam RAI een hotspot zijn voor zowel zakelijke- als leisure gasten

 

Parkeren bij nhow

Binnen het nhow concept moet parkeren onderdeel uitmaken van de customer journey, het ticketloos concept van IP Parking sluit hier perfect op aan. Ticketloos parkeren staat voor handsfree parkeren, dus zonder enige vorm van handelingen.

 

De kern van het systeem is kentekenherkenning. Als een bezoeker de parkeergarage inrijdt wordt het kenteken gescand en opgeslagen in het Parkeer Management Systeem waarna de slagboom automatisch opengaat. Als de bezoeker binnen de vrije uitrijtijd de parkeergarage verlaat dan zal wederom de slagboom opengaan. In het geval de vrije uitrijtijd is overschreden blijft de slagboom gesloten en dient de bezoeker het verschuldigde bedrag (contactloos) te betalen bij de uitrit middels Tap&Go of Dip&Go.

 

 

Meer informatie over kentekenherkenning

 

Terug

Projectlocatie