Bedrijven

Bedrijven, instellingen of organisaties beschikken over een eigen parkeervoorziening of huren bij een parkeergarage of afgesloten parkeerterrein een aantal parkeerplekken voor personeel en bezoekers. In beide gevallen helpt IP Parking u met slimme parkeeroplossingen. Zodat bijvoorbeeld de huurder zelf voor het beheer van zijn gedeelte van de parkeervoorziening zorg kan dragen, zelf nieuwe abonnees kan aanmaken of bezoekers vooraf kan registreren. Bovendien kunnen we uw parkeerplekken op momenten dat ze veelal onbezet zijn koppelen aan verschillende online diensten, zodat u een leuke extra omzet genereert. Tot onze business-oplossingen behoren o.a.:

Bedrijfsparkeren

Wist u dat goede parkeervoorzieningen en een goede bereikbaarheid de keuze voor een bedrijf en een herhalingsbezoek positief beïnvloeden? Voor optimale bedrijfsparkeervoorzieningen heeft IP Parking diverse oplossingen. Zoals een systeem op basis van kentekenherkenning, inclusief eigen abonnementenbeheer. Bedrijven kunnen zelf hun abonnees aanmaken en bezoekers vooraf registreren. 

 

Meer informatie

Abonnementen

Op veel plaatsen wordt vandaag de dag bij het parkeren gebruik gemaakt van abonnementen. Parkeren op basis van een abonnement zorgt voor een snellere, efficiënte doorstroming, voorkomt filevorming en biedt de parkeerder meer gemak. Voor u als aanbieder van parkeerfaciliteiten is een optimaal beheer van uw abonnementen uiteraard geen overbodige luxe. IP Parking is ook op dit vlak uw ideale partner. Zo kunnen we bij het abonnementenbeheer gebruik maken van kentekens als ID, iets wat we bijvoorbeeld veelvuldig toepassen bij ziekenhuizen. Verder kunt u simpel nieuwe abonnees aanmaken, factureren per bedrijf en zowel on- als offline gegevens bewerken.

 

Meer informatie

Hardware

Voor bedrijven, instellingen en organisaties heeft IP Parking passende, web-based parkeeroplossingen in huis. Daar hoort vanzelfsprekend hoogwaardige hardware bij. Van kentekencamera's, slagbomen, full service kassa's, tot informatie panelen. Die samen met onze parkeeroplossingen bijdraagt aan een betere klantervaring, een hogere conversie in het verkoopproces, meer efficiency in de processen en meer klantfocus in de organisatie.

 

Meer informatie

Intercom

We kennen allemaal de intercom, via welke bezoekers met vragen zich kunnen melden. Maar met het bijna onbeperkt uitbreidbare IP intercomsysteem Commend bieden wij u veel extra's. Zoals een kraakheldere geluidskwaliteit en realtime communicatie over elke afstand. Motorgeluid wegdrukken, muziek afspelen, een boodschap inspreken, het kan allemaal. U kunt bezoekers toegang verlenen tot de parkeerfaciliteit via een intercom-post en/of (mobiele) telefoon. 

 

Meer informatie

 

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.