Fietsparkeren

Veel gemeenten werken aan het verbeteren van de bereikbaarheid. De fiets speelt daarbij een belangrijke rol. Voor gemeenten ligt er daardoor een uitdaging op het vlak van het organiseren en managen van geschikte stallingsplekken en de zorg voor een optimaal, gebruiksvriendelijk stallingssysteem. IP Parking biedt een praktische oplossing aan het fietsparkeren. Zo maken we de stallingen toegankelijk met een OV-chipkaart, stadspas of bankpas, terwijl camera's de boel bewaken. Tegelijk bieden we de gemeenten inzicht in de parkeermotieven en -bewegingen van de fietser. Door de integratie van belparkeren kunnen we bovendien het fietsparkeren parallel laten lopen met het parkeren van de auto. Slimme oplossingen, dat is IP Parking! Oplossingen als:

Abonnementen

Op veel plaatsen wordt vandaag de dag bij het stallen gebruik gemaakt van abonnementen. Fietsparkeren op basis van een abonnement zorgt voor een snellere, efficiënte doorstroming, voorkomt filevorming en biedt de fietser meer gemak. Voor u als aanbieder van fietsenstalling is een optimaal beheer van uw abonnementen uiteraard geen overbodige luxe. IP Parking is ook op dit vlak uw ideale partner. Zo kunnen we bij het abonnementenbeheer gebruik maken van een stadspas of OV pas als ID. 

 

Meer informatie

Multiproviders

Er zijn vandaag de dag meerdere parkeerproviders actief in de markt, zoals Parkmobile, Parkline en Stadsparkeren. Parkeerders betalen per minuut en achteraf op straat en in de garage. De ontsluiting van uw fietsenstalling via externe providers heeft grote voordelen. Zo wordt u compleet ontzorgd bij uw financiële administratie, ontsluit u 2 miljoen potentiële klanten voor uw stalling en worden uw inkomsten maandelijks op uw bankrekening gestort. Ook kan IP Parking u helpen bij het opzetten van een eigen providerdienst.

 

Meer informatie

Betaalsystemen

Betalen is betalen, ongeacht het betaalmiddel? Natuurlijk. Maar de manieren waarop we vandaag de dag betalen, ook bij het fietsparkeren, zijn bijna eindeloos. Zo zijn onze toegangszuilen uitgerust met de mogelijkheid tot contactloos betalen. Omdat ons platform web-based is, zijn bovendien veel koppelingen mogelijk met externe partijen en diensten. Denk o.a. belparkeerders, of via maandelijks te factureren abonnementen voor vaste gebruikers.

 

Meer informatie

Intercom

We kennen allemaal de intercom, via welke bezoekers met vragen zich kunnen melden. Maar met het bijna onbeperkt uitbreidbare IP intercomsysteem Commend bieden wij u veel extra's. Zoals een kraakheldere geluidskwaliteit en realtime communicatie over elke afstand. U kunt bezoekers toegang verlenen tot de fietsenstalling via een intercom-post en/of (mobiele) telefoon. 

 

Meer informatie

CCTV MELDKAMER

Drie systemen in één, dat is ControlBase. Een uiterst complete en state-of-the-art oplossing voor uw (centrale) meldkamer. Deze applicatie biedt een volledige integratie van IP camera's, intercom en het (fiets) parkeersysteem. Zodat u vanuit één gebruiksvriendelijk touchscreen uw complete fietsenstalling kunt beheren, van het afhandelen van intercomgesprekken met beeld tot het openen van de deuren. 

 

Meer informatie

 

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

 

<widget><id>65</id><onload>onLoadGoogleMap</onload></widget>