Praktische invulling van fietsparkeren

Op de fiets gaan levert een belangrijke bijdrage bij het oplossen van minder drukte op de weg en is natuurlijk milieuvriendelijker. Omdat steeds meer Nederlands de fiets gebruiken is de vraag naar parkeergelegenheid flink toegenomen en is het voor gemeentes erg belangrijk dat ze voldoende stallingsplekken kunnen aanbieden. Ook is het van belang dat het stallen van de fiets een efficiënt en eenvoudig verloop is voor de fietser.

 

Bekijk de mogelijkheden

 

Veilig en makkelijk stallen van de fiets met fietsparkeersystemen

Een fietsparkeersysteem maakt het stallen van de fiets een stuk makkelijker aangezien deze toegankelijk zijn door middel van een ov-chipkaart, een stadspas of bankpas. Ook bezoekers zonder een OV abonnement kunnen hun fiets dus stallen. De camera's zorgen ervoor dat elke fiets goed bewaakt wordt. Door dit slimme fietsparkeersysteem krijgen gemeentes ook inzicht in de parkeermotieven en bewegingen van de fietser. Dit levert dus extra informatie die gebruikt kan worden voor eventuele andere promotionele acties.

De beste service bij fietsparkeren

Om uw bezoekers de juiste ervaring te bieden en om u zoveel mogelijk te ontlasten met extra werk, hebben we bij IP Parking meegedacht in de beste oplossingen:

  • Abonnementen beheer: Zorg voor een efficiëntere doorstroming door gebruik te maken van abonnementen. Maak gebruik van een stadspas of OV pas en beheer uw abonnementen gemakkelijk.
  • Betaalsystemen: Ook bij fietsparkeren is gemakkelijk betalen belangrijk. Snel contactloos betalen of koppelingen met andere systemen.
  • Multiprovider: Laat uw bezoekers betalen per minuut door uw fietsenstalling aan te sluiten bij een parkeerprovider.
  • Intercom: Snelle en duidelijke communicatie met uw bezoekers door middel van het intercomsysteem van IP Parking.
  • CCTV Meldkamer: Al uw systemen in één, met deze complete meldkamer. Uw camera’s, intercom en fietsparkeersysteem gemakkelijk te bedienen.

Meer informatie over fietsparkeren?

Bent u benieuwd naar wat wij u kunnen bieden met fietsparkeren?

 

Informatie aanvragen