Loyaliteit

Klanten binden door loyaliteit

Dat we continu met onze klanten meedenken en daar ver in gaan, blijkt bijvoorbeeld uit het door IP Parking ontwikkelde loyalty-systeem Vipzo, waarvoor we door de vakbeurs ParkeerVak zijn beloond met een innovatieprijs. Middels dit systeem hebben we samen met gemeenten en lokale ondernemers al in veel steden de weerstand tegen parkeergelden weg kunnen nemen. Vipzo is een online platform waarmee parkeergeld als loyaliteitsmiddel wordt ingezet. Zo kunnen consumenten parkeertegoed verdienen door hun aankopen bij lokale ondernemers. Hierdoor parkeren ze extra voordelig of zelfs gratis! Daarnaast zijn allerlei andere vormen van loyaliteit, zoals kortingskaarten, kortingscodes en kortingverleners beschikbaar binnen ons systeem.

 

Informatie aanvragen

Vipzo

Vipzo zorgt dat op een innovatieve manier een optimaal verblijfsklimaat ontstaat in uw centrum, door het weghalen van de weerstand tegen betaald parkeren. Dit doen we samen met gemeenten en lokale ondernemers.

 

Meer informatie

Payment services

Met deze service bent u in staat om een systeem van derden een betaling te laten verrichten op een lopende parkeeractie. Deze oplossing is bruikbaar voor externe kassasystemen of app's.

 

Meer API's

REDUCTION SERVICES

Maakt het mogelijk om korting te verstrekken op een parkeeractie. Deze oplossing is bruikbaar voor loyaliteitssystemen of app's.

 

Meer API's

 

Omcoderen

IP Recode biedt een extra service aan uw relaties in die zin dat parkeerkaarten kunnen worden gehercodeerd met bijvoorbeeld korting of een goedkoper tarief. Ook is het mogelijk om parkeerkorting te verstrekken aan belparkeerders.

 

Meer informatie

 

 

Kortingscodes

IP Parking heeft een volledig web-based parkeermanagementsysteem ontwikkeld met een complete webshop voor uw verkoopkanalen. Bezoekers ondervinden op ieder apparaat en in iedere browser een optimale gebruikerservaring. Dankzij het digitaliseren van waardenkaarten ontvangt de bezoeker zijn korting via een eenvoudige code en ervaart ú geen inspanningen meer rondom losse uitrijkaartjes.

 

Meer over reserveren