Microsoft Power BI

Business Intelligence Tool

Als Parkeer Professional wilt u natuurlijk inzicht in uw prestaties. Daarbij is het visualiseren én combineren van data van essentieel belang. De beste manier om inzicht te krijgen in deze data is met een Business Intelligence Tool. Die zorgt dat data uit verschillende bronnen bij elkaar gebracht kan worden en een duidelijk overzicht kan geven van uw prestaties.

Microsoft Power BI

Een van de meest voorkomende en breed gebruikte hulpmiddelen op de markt is Microsoft Power BI. Power BI biedt het vermogen om data van meerdere bronnen te combineren en prachtige visualisaties te creëren die uw specifieke Key Performance Indicators (KPI's) vertegenwoordigen. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om budgetten en prestatiedrempels vast te stellen die u meldingen en waarschuwingen geven. Parkeermanagers overzien vaak meer dan 30 faciliteiten tegelijk. Het hebben van een hulpmiddel dat direct aandacht geeft aan probleemgebieden zorgt ervoor dat u snel kunt reageren waardoor deze gebieden weer succes kunnen gaan boeken.

 

Daarom heeft IP Parking de mogelijkheid van Microsoft Power BI opgenomen als onderdeel van uw parkeerbeheersysteem ParkBase.

 

Analyseer, voorspel en evalueer uw gegevens met de kracht van Microsoft en laat u nooit meer verrassen. Het zijn uw gegevens en ze vertellen een verhaal. Zorg ervoor dat u over de juiste tools beschikt om het te begrijpen.

Voorbeelden van KPI’s waar Microsoft Power BI inzicht in geeft.

- Uw huidige omzet
- Omzet van de afgelopen jaren
- Bezetting in uw parkeergarage
- Bezetting volgens abonnementsmodel
- Verwachte omzet per maand, week of jaar
- Betaalmethodes
- De gemiddelde betaling van een klant in uw parkeergarage.
- Etc.