Parkeeroplossingen voor iedere branche

Iedere organisatie of onderneming heeft een parkeeroplossing nodig. Of het nu voor klanten is die een bezoek komen brengen, of voor de medewerkers zelf. Er moeten genoeg parkeerplekken zijn om aan de parkeerbehoefte te kunnen voldoen. Er zijn diverse mogelijkheden als het gaat om parkeeroplossingen. Zo heeft iedere branche zijn eigen unieke behoeften en wensen. Een parkeerplek is anders voor iedereen en daarom is het belangrijk om de juiste keuze te maken betreft parkeergelegenheid.

 

Bekijk de mogelijkheden

 

Verschillende parkeeroplossingen

Elke branche of zelfs onderneming heeft een eigen parkeeroplossing nodig. Bekijk de branche Ziekenhuizen als voorbeeld. De drukte ligt hier tijdens de bezoekuren. Tijdens die bezoekuren is het natuurlijk erg fijn, wanneer de slagbomen direct opengaan omdat er kentekenherkenning aanwezig is. Deze kentekenherkenning zorgt er ook voor dat al het personeel moeiteloos zonder te stoppen naar binnen kan rijden, op elk moment van de dag. Wij raden een aantal oplossingen aan voor de branche Ziekenhuizen:
CCTV meldkamer – een centrale meldkamer voorzien van camera's, intercom en parkeersysteem.
Multiprovider – uw bezoekers eenvoudig laten betalen d.m.v. belparkeren.
Kentekenherkenning – in- en uitrijden zonder stoppen.
Abonnementen – voor een snelle en efficiënte doorstroming.
Betaalsystemen – verschillende mogelijkheden om uw bezoekers te laten betalen.

 

Voor een andere branche, zoals bijvoorbeeld Retail, kan een andere parkeeroplossing weer ideaal zijn. Voor mensen die wekelijks of zelfs dagelijks hun boodschappen gaan doen, kan het vervelend zijn om telkens het parkeerkaartje te moeten bewaren tijdens het boodschappen doen. Ook hier is een oplossing voor! U kunt namelijk extra service bieden aan uw klanten door hen een x tijd gratis te laten parkeren. Parkeren ze een langere periode dan kunnen ze contactloos betalen aan de uitrit. Hiermee zorgt u ervoor dat uw klanten een grotere kans hebben op een parkeerplaats bij uw winkel en weert u als het waren andere mensen. Dit concept is ticketloos, uw bezoekers kunnen in- en uitrijden op kenteken. Benieuwd naar dit concept in realiteit?

 

Bekijk het project van Supermarkt Deen IJburg

IP Parking heeft een oplossing voor elke branche

Een parkeeroplossing leveren die ideaal bij een organisatie of onderneming past, is bij IP Parking geen probleem. Door veel ervaring binnen alle branches heeft IP Parking een tal aan oplossingen ontwikkeld. Wanneer u benieuwd bent naar welke oplossingen het beste passen bij uw branche, bekijk dan gerust de segmenten pagina's.

 

Informatie aanvragen