Projecten

Iedere opdracht is uniek en stelt specifieke eisen. Dat is de reden dat onze projectmatige aanpak werkt.
 

Bekijk de segmenten waarin wij actief zijn 

06 mei 2019

Universiteit Leiden

Dit jaar bestaat universiteit Leiden 444 jaar! Tijd dus voor een innovatief parkeersysteem! IP Parking wint de Europese aanbesteding van Universiteit leiden voor een contractduur van maximaal 20 jaar!

 

03 mei 2019

Parkeergarage Croeselaan

IP Guidance (Parkeer Begeleiding Systeem) begeleidt de automobilist in de garage direct naar een beschikbare parkeerplek.

 

14 februari 2019

Fletcher Hotels

Zowel Helmond als Sittard zijn voorzien van in- en uitritten met kentekenherkenning. Gasten kunnen de getrokken parkeerkaart bij de balie laten omcoderen naar een abonnementskaart voor de tijd dat zij in het hotel of in het BLUE Wellnessresort verblijven.

 

08 november 2018

Leidsche Rijn Centrum

De technologische ontwikkelingen op het gebied van parkeren gaan hard. Door systemen te koppelen (API's) bent u in staat om uw klanten beter te bedienen. Leidsche Rijn Centrum (LRC) heeft een volledig ticketloos parkeersysteem. Middels de reduction- en payment service kunnen winkeliers parkeerkortingen verstrekken. Via de innovatieve LRC App kunnen parkeerders ook nog achteraf betalen.

 

17 september 2018

P+R Transferium Deutersestraat

Het in april 2018 geopende P+R Transferium Deutersestraat is gebouwd op de locatie van de voormalige stadskwekerij aan de Deutersestraat in 's-Hertogenbosch en is het groenste transferium van Nederland. Het biedt plaats aan 1100 auto's en 240 fietsen, het is energieneutraal, energieleverend en groen ingepast in de omgeving.

 

06 september 2018

Innovatieve app moet mensen naar Leidsche Rijn Centrum trekken

De Brusselpleingarage in het Utrechtse Leidsche Rijn Centrum (LRC) is in gebruik. In totaal biedt de parkeergarage ruimte aan 1.370 parkeerplaatsen. Parkeeradviesbureau Spark is betrokken geweest bij de ontwikkeling van de parkeervoorziening. Onder meer een innovatieve app moet mensen naar Leidsche Rijn Centrum trekken.

 

31 augustus 2018

Binnen half jaar 44 fietsenstallingen verbouwd met een nieuwe entree

Het was een flinke uitdaging en het is gelukt: binnen een half jaar zijn 44 fietsenstallingen op stations omgebouwd naar het nieuwe zelfservice fietsenstalling concept. De stallingen hebben een prachtige nieuwe entree met transparante poortjes en stallen is bij vrijwel allemaal de 1e 24 uur gratis.

 

29 augustus 2018

Nieuw parkeersysteem Brussels Airport succesvol ontwikkeld

Brussels Airport Company werkt met een nieuw innovatief parkeermanagementsysteem (PMS) op haar 5.000 niet-openbare parkeerplaatsen. Enkele van de voordelen: de slagbomen kunnen automatisch open nadat camera's een kenteken gescand hebben, beheerders kunnen alles van afstand met één druk op de knop bedienen en ook de facturatie gaat automatisch. Vanwege de grootte, de vele stakeholders en de eigenheid van een luchthaven was het een uniek project, vertellen de betrokkenen.

 

27 augustus 2018

Lancering ROOS24

Dit is voor de shopper, voor de lekkerbek, voor de parkeerder, voor de genieter, voor de verleider, voor de klusser! ROOS24 is er voor iedereen die binding heeft met de Roosendaalse binnenstad.

 

04 juli 2018

SPORTPARK CORPUS DEN HOORN

Sportpark Corpus den Hoorn is eigendom van de Gemeente Groningen. Het bouwjaar van het sportpark is 1972 en bestaat uit 4 voetbalvelden natuurgras, 2 voetbalvelden kunstgras, 1 combiveld rugby/voetbal kunstgras, 1 combiveld American Football/voetbal kunstgras, 4 hockeyvelden kunstgras, 1 honkbalveld natuurgras, 2 softbalvelden natuurgras, 1 wielerbaan, 1 oefenhoek natuurgras en 2 parkeerterreinen.

 

18 april 2018

Fietsparkeren wordt uitgerold bij NS

NS heeft IP Parking & Siemens aangesteld om meer dan 50 treinstations te voorzien van het ZSF-concept (Zelf Service Fietsenstalling). Deze verbeterde fietsenstallingen bieden de fietser meer comfort, gemak en een veiliger gevoel doordat ingang is voorzien van glazen poorten. Tel daarbij op dat de eerste 24 uur gratis zijn voor het parkeren van zowel privé- als OV-huurfietsen, en de eerste stap naar een meer positieve reiservaring is gezet.

 

02 februari 2018

Parkeergarage Albert Cuyp

Amsterdam bouwt de parkeergarage Albert Cuyp in de grond onder de Boerenwetering, het water tussen de Hobbemakade en de Ruysdaelkade. De garage komt ter hoogte van de Albert Cuypstraat.