Projecten

Iedere opdracht is uniek en stelt specifieke eisen. Dat is de reden dat onze projectmatige aanpak werkt.
 

Bekijk de segmenten waarin wij actief zijn 

04 juli 2018

SPORTPARK CORPUS DEN HOORN

Sportpark Corpus den Hoorn is eigendom van de Gemeente Groningen. Het bouwjaar van het sportpark is 1972 en bestaat uit 4 voetbalvelden natuurgras, 2 voetbalvelden kunstgras, 1 combiveld rugby/voetbal kunstgras, 1 combiveld American Football/voetbal kunstgras, 4 hockeyvelden kunstgras, 1 honkbalveld natuurgras, 2 softbalvelden natuurgras, 1 wielerbaan, 1 oefenhoek natuurgras en 2 parkeerterreinen.

 

18 april 2018

Fietsparkeren wordt uitgerold bij NS

NS heeft IP Parking & Siemens aangesteld om 47 treinstations te voorzien van het ZSF-concept (Zelf Service Fietsenstalling). Deze verbeterde fietsenstallingen bieden de fietser meer comfort, gemak en een veiliger gevoel doordat ingang is voorzien van glazen poorten. Tel daarbij op dat de eerste 24 uur gratis zijn voor het parkeren van zowel privé- als OV-huurfietsen, en de eerste stap naar een meer positieve reiservaring is gezet.

 

02 februari 2018

Parkeergarage Albert Cuyp

Amsterdam bouwt de parkeergarage Albert Cuyp in de grond onder de Boerenwetering, het water tussen de Hobbemakade en de Ruysdaelkade. De garage komt ter hoogte van de Albert Cuypstraat.

 

17 januari 2018

Libéma

Bereikbaarheid en parkeren is een belangrijk onderdeel van Libema. IP Parking heeft een parkeerwebshop ontwikkeld per divisie, zodat klanten een consistente merk ervaring hebben. Momenteel kan er een parkeerplek gereserveerd worden bij de Brabanthallen 's-Hertogenbosch en 1931 Congrescentrum 's-Hertogenbosch.

 

19 december 2017

The Penthouse Den Haag

The Penthouse is Nederlands hoogste restaurant, sky bar en business suites. Op de bovenste verdiepingen van de Haagse Toren: een werkelijk unieke locatie. Geïnspireerd op het beroemde Flatiron building uit New York.

 

18 december 2017

ARTIS

Jaarlijks bezoeken meer dan 1,3 miljoen mensen het ARTIS-Park, Micropia, de Studio's en de Plantage. Hierbij is het parkeerterrein voor veel mensen een van de eerste en laatste contacten die zij met ARTIS hebben. Om deze beleving te verbeteren heeft ARTIS gekozen voor het web-based PMS van IP Parking.

 

15 december 2017

Hullenbergweg Amsterdam

Kantoorgebouwen "Hullenbergweg" in Amsterdam Zuidoost betreft drie kantoorgebouwen van in totaal 20.000 m². Het kantorencomplex heeft een perfecte ligging aan de snelweg A9 en A2 en is ook per openbaar vervoer goed bereikbaar. Het succesvolle multifunctionele kantorencomplex Atlas ArenA Amsterdam is eveneens een project van Vastint Netherlands.

 

11 december 2017

Fleetpark Leidschendam

Fleerpark is een kleinschalig kantoorgebouw dat u volop ruimte biedt maar toch compact genoeg is om een geheel eigen identiteit te hebben. Binnen het kantorencomplex 'Fleetpark' te Leidschendam vindt u het gebouw Overgoo 6. Dit gebouw wat recentelijk volledig is gerenoveerd.

 

30 november 2017

Winkelcentrum Kanaleneiland Utrecht

Kanaleneiland wordt opnieuw ontwikkeld. De veranderingen in de gewilde wijk tussen en Centrum en de ring-Utrecht zullen op elk gebied positief voelbaar zijn. Een wijk in opkomst!

 

16 november 2017

Rivierstaete Amsterdam

Aan de oever van de rivier de Amstel, op een bijzondere en centrale locatie, wordt met de herontwikkeling van Rivierstaete een nieuwe landmark gerealiseerd. Een iconisch gebouw dat zich door vormgeving van zijn omgeving onderscheidt, zonder zich te vervreemden.

 

10 oktober 2017

Blaak16 Rotterdam

In het Rotterdamse stadshart, midden in het zakencentrum, daar ligt Blaak16. Op nog geen 100 meter afstand van de Markthal, tegenover Station Blaak. Omgeven door de markante huisvesting van Loyens & Loeff, Stedin en het citizenM hotel. In de nabijheid van bars, restaurants en winkels. Een plek waar de energie voelbaar is, waar levendigheid de sfeer bepaalt, waar het goed zaken doen is.

 

27 september 2017

1931 Congrescentrum 's-Hertogenbosch

1931 Congrescentrum 's-Hertogenbosch is van alle markten thuis. Van een praktische, korte ontmoeting tot een meerdaags evenement. 1931 biedt u altijd de juiste ruimte. Op deze gemoderniseerde locatie, op een steenworp afstand van de historische binnenstad en direct gelegen aan de Brabanthallen, krijgt uw bijeenkomst de aandacht die zij verdient. 1931 is onderdeel van Libema.