Projecten

Iedere opdracht is uniek en stelt specifieke eisen. Dat is de reden dat onze projectmatige aanpak werkt.
 

Bekijk de segmenten waarin wij actief zijn 

09 juni 2017

Arora Hotel

Het parkeerterrein wordt voorzien van in- en uitrit met kentekenherkenning. Gasten kunnen de getrokken parkeerkaart bij de balie laten omcoderen naar een abonnementskaart voor de tijd dat zij in het hotel verblijven.

 

24 mei 2017

Savornin Lohmanplein

Winkelcentrum de Savornin Lohmanplein in Den Haag is een overdekt, gezellig en veilig winkelcentrum waar u de eerste 2 uur GRATIS kunt parkeren.

 

22 mei 2017

Brussels Airport

IP Parking wint aanbesteding Brussels Airport en gaat het verschil maken tussen een geslaagde en niet geslaagde reis. Door het eerste en laatste stukje van de customer journey positief te beïnvloeden.

 

03 mei 2017

Universiteit Utrecht

Meer dan 30.000 studenten en ruim 6.000 medewerkers kunnen op 16 locaties eenvoudig en snel parkeren op basis van kentekenherkenning

 

10 april 2017

Autotron Rosmalen

IP Parking krijgt opnieuw opdracht van Libema. Na Brabanthallen 's-Hertogenbosch gaat IP Parking ook Autotron Rosmalen voorzien van een ticketloos parkeersysteem.

 

16 maart 2017

Tennispark Buitenveldert

IP Parking heeft het tennispark voorzien van in- en uitritten, kentekenherkenning en een web-based parkeer management systeem. Speciaal voor vaste leden is een abonnement. Dit betekent in- en uitrijden op basis van kentekenherkenning, een snelle doorstroming en geen files tijdens spitstijden.

 

14 februari 2017

Prodrive Technologies

IP Parking heeft de garage voorzien van in- en uitritten, kentekenherkenning en een web-based parkeer management systeem. Via de subscriber API heeft IP Parking het HRM systeem van Prodrive gekoppeld aan het parkeren.

 

10 januari 2017

Amphia Ziekenhuis

IP Parking heeft haar dienst Stadsparkeren uitgebreid om betaald parkeren voor grote groepen eenvoudiger te maken. In de spitstijden ontstaat vaak een file omdat de traditionele manier van parkeren tijdrovend is. Kentekens zijn altijd uniek en daarom uitermate geschikt als identificatiemiddel bij het verlenen van toegang tot een parkeerfaciliteit.