Automotive Campus

Helmond

 

Locatie: 51.474477;5.6239009999999325

23 mei 2017

De Automotive Campus in Helmond, gelegen in de Brainport Regio, is de nationale en internationale hotspot, ontmoetingsplek en vestigingslocatie op het gebied van automotive. De Automotive Campus biedt een aantrekkelijke leer- en werkomgeving, state of the art technologische (test)faciliteiten en flexibele huisvestingsconcepten. Verschillende automotive bedrijven, kennisinstellingen, onderwijs- en overheidsorganisaties hebben al de weg naar de Automotive Campus gevonden.

 

De internationale automotive hotspot kiest natuurlijk voor IP Parking!

 

Veel bedrijventerreinen werken aan het verbeteren van de bereikbaarheid. IP Parking biedt ook aan bedrijventerreinen een praktische invulling van het parkeren. Zo maken we de Campus toegankelijk voor automotive bedrijven, kennisinstellingen, onderwijs- en overheidsorganisaties.

 

Kentekenherkenning betekent in- en uitrijden zonder te hoeven stoppen en optrekken.

 

Een web-based systeem op basis van kentekenherkenning waardoor er geen files meer ontstaan tijdens spitstijden. Bedrijven en onderwijsinstellingen op de Automotive Campus kunnen zelf abonnees aanmaken en bezoekers vooraf registreren.

 

Eventuele onaangekondigde bezoekers (kortparkeerders) kunnen zich melden aan de inrit. Via een intercom-post hebben de huurders contact met de bezoeker en kunnen zij deze toegang verlenen tot de parkeerfaciliteit.

 

In het kader van duurzaamheid en gemak is het parkeersysteem voorzien van "Auto-exit". Deze toepassing zorgt ervoor dat de slagboom ook automatisch opent aan de uitrit voor kortparkeerders.

 

 

Terug naar het overzicht

Projectlocatie