Fleetpark Leidschendam

11 december 2017

Fleetpark is een kleinschalig kantoorgebouw dat u volop ruimte biedt maar toch compact genoeg is om een geheel eigen identiteit te hebben. Binnen het kantorencomplex 'Fleetpark' te Leidschendam vindt u het gebouw Overgoo 6. Dit gebouw wat recentelijk volledig is gerenoveerd.

 

De uitstekende bereikbaarheid per auto vraagt uiteraard om goede parkeervoorzieningen. Daarom is gekozen voor het innovatieve web-based ParBase (PMS) van IP Parking.

 

Huurders kunnen met FirmBase een eigen gedeelte van de parkeerfaciliteit beheren. De huurders kunnen zelf abonnees aanmaken zodat deze eenvoudig kunnen in- en uitrijden op basis van een mifare pas. Een ticket trekken is dus niet noodzakelijk. Bezoekers kunnen zich melden via de intercom.

 

Intercom overdag geschiedt lokaal via de bedrijven zelf. Intercomoproepen gaan daarom rechtstreeks naar het telefoontoestel van de betreffende huurder. Doordat deze loopt via het openbare telefoonnetwerk is Fleetpark flexibel met eventuele toekomstige wijzigingen. Daarnaast is er op de Touchscreen ook een icoon aanwezig voor een oproepen naar de meldkamer van Interparking in het geval van calamiteiten.

 

Terug naar het overzicht

Projectlocatie