Winkelcentrum Kanaleneiland Utrecht

30 november 2017

Kanaleneiland wordt opnieuw ontwikkeld. De veranderingen in de gewilde wijk tussen en Centrum en de ring-Utrecht zullen op elk gebied positief voelbaar zijn. Een wijk in opkomst!

 

De volledige uitstraling van het winkelcentrum zal een facelift ondergaan waardoor het een warme en uitnodigende uitstraling zal krijgen. Het winkelcentrum is gelegen op enkele minuten van de uitvalswegen A2 en A12 met voldoende parkeergelegenheden.

 

De parkeerfaciliteit bestaat uit twee delen, één deel voor kortparkeerders en één deel voor abonnementhouders.

 

IP Parking heeft de faciliteit voorzien van kentekenherkenners voor zowel kortparkeerders als abonnementhouders. Kortparkeerders kunnen op kenteken uitrijden, en abonnementhouders kunnen zowel in- als uitrijden op kenteken.

 

Indien de klant binnen 2 uur uitrijdt open de slagbomen automatisch (vrij uitrijden), daarbuiten moet er betaald worden. Dit kan eenvoudig en snel en eenvoudig via Tap&Go bij de uitrit. Daarnaast zijn de uitrijdterminals voorzien van barcode voorhoudlezers (t.b.v. korting- en/of toegangscodes) en camera's voor security.

 

Doordat Kanaleneiland is aangesloten op het innovatieve web-based ParkBase platform optimaliseren zij de exploitatie en het beheer door internet slim in te zetten. Daarnaast kunnen zij eenvoudig en snel inspelen op de laatste (online) trends.

 

 

Terug naar het overzicht

Projectlocatie