Libéma

17 januari 2018

Libema is één van de meest recreatieve concerns van Nederland en ontvangt jaarlijks 5,1 miljoen gasten. Libéma bestaat uit drie divisies; Attractieparken, Vakantieparken en Beurzen & Evenementen. Met meer dan 20 locaties één van de grootste leisure concerns van Nederland.

 

Bereikbaarheid en parkeren is een belangrijk onderdeel van Libema. Het is een grote uitdaging om deze verkeersstromen van 5,1 miljoen gasten ook daadwerkelijk te laten stromen. Met een web-based parkeersysteem gebaseerd op kentekenherkenning was de eerste stap al gezet. Met de realisatie van een parkeerwebshop wordt nu ook stap 2 gezet.

 

IP Parking heeft een parkeerwebshop ontwikkeld voor libema waarbij per locatie de huisstijl wordt aangehouden, zodat klanten een consistente merk ervaring hebben. Momenteel kan er een parkeerplek gereserveerd worden bij de Brabanthallen 's-Hertogenbosch en 1931 Congrescentrum 's-Hertogenbosch. 

 

Bezoekers kunnen vooraf een parkeerplek reserveren en betalen. Op deze manier is men verzekerd van een plek. Doordat men al heeft betaald kan men eenvoudig en snel uitrijden op basis van kentekenherkenning.

 

 

Bekijk hier de parkeerwebshop

 

Terug naar het overzicht