Lancering ROOS24

Zaterdag 1 september 2018 - 10u30

27 augustus 2018

 

Dit is voor de shopper, voor de lekkerbek, voor de parkeerder, voor de genieter, voor de verleider, voor de klusser! ROOS24 is er voor iedereen die binding heeft met de Roosendaalse binnenstad.

 

Na maanden van voorbereiding is het bijna zover, de lancering van ROOS24 op 1 september 2018. Een uniek spaarprogramma van en voor de Roosendalers. Daar zijn we trots op. De lancering is een feestelijk moment waarbij iedereen welkom is. Op het marktplein staat een grote blauwe doos die centraal staat bij de lancering. Vanaf 10.30 uur komen diverse Roosendalers aan het woord en word je verrast door een muzikaal optreden.

 

Na de lancering om 11.30 uur worden de eerste roospassen uitgereikt en kunnen de aanwezigen direct gaan winkelen (en sparen) bij de aangesloten winkels en horeca. Inwoners sparen voor gratis producten, maken kans op waardevolle prijzen en krijgen korting in de parkeergarages in de binnenstad van Roosendaal.

 

Parkeerkorting

 

IP Parking heeft een koppeling gerealiseerd met het CCV Loyalty systeem. Hierdoor parkeren inwoners en bezoekers in alle parkeergarages in de binnenstad van Roosendaal goedkoper. Hoe? Door de punten die je spaart in te ruilen voor parkeerkorting. Voor elke 100 punten, krijg je € 1,- korting. Registreer je kenteken op ROOS24.nl/parkeerkorting. Geef eenmaal aan dat jij jouw spaarpunten wilt verrekenen met je parkeerkosten. De parkeerkorting zie je terug op je maandelijkse factuur. Zo simpel.

 

Terug naar het overzicht

Projectfotografie

Projectlocatie