The Penthouse Den Haag

Restaurant – Sky Bar – Business Suites

19 december 2017

The Penthouse is Nederlands hoogste restaurant, sky bar en business suites. Op de bovenste verdiepingen van de Haagse Toren: een werkelijk unieke locatie. Geïnspireerd op het beroemde Flatiron building uit New York.

 

Het restaurant ligt op een hoogte van 135 meter, zelfs hoger dan het restaurant van de Eiffeltoren. Een echt internationale en wereldse plek, met een geweldig uitzicht tot wel 45 kilometer ver.

 

The Penthouse is niet alleen een restaurant: verdeeld over 11 verdiepingen vindt u hier luxe business & private dining suites, The Penthouse Veranda, appartementen, kantoren en vergaderzalen.

 

De in/uitgangsterminals worden voorzien van touchscreens en barcode voorhoud scanners zodat nu en/of in de toekomst alle providers/reserveringsystemen/brokers hiervan gebruik kunnen maken (deze gebruiken een barcode, kenteken of reserveringscode/pincode).

 

Alle koppelingen worden direct aan de beschikbaarheid van de parkeerplaatsen gekoppeld. The Penthouse bepaalt ten alle tijden het aantal beschikbare plaatsen en het tarief.

 

De ingangsterminal wordt voorzien van een barcode printer zodat de loopdeuren eenvoudig eenvoudig geopend kunnen worden. De receptie wordt voorzien van een omcodeerstation met barcode scanner en het restaurant wordt voorzien van een virtuele kassa hiermee kunnen de kaarten/kentekens omgecodeerd worden. Tevens is de applicatie Firmbase beschikbaar om vooraf kentekens in te voeren zodat klanten direct de parkeerfaciliteit kunnen in- en uitrijden.

 

De uitrit wordt voorzien van DIP/TAP/Pin. Hierdoor kunnen alle betaalkaarten aangeboden worden en is er nooit een probleem indien de max van contactloos betalen is bereikt.

 

Doordat The Penthouse is aangesloten op het innovatieve web-based ParkBase platform optimaliseren zij de exploitatie en het beheer door internet slim in te zetten. Daarnaast kunnen zij eenvoudig en snel inspelen op de laatste (online) trends.

 

Terug naar het overzicht

Projectlocatie