IP Payment System

Omdat het betalen van parkeerkosten vaak niet tot de favoriete bezigheden behoort, helpt IP Parking om het ultieme betaalgemak voor parkeerders te bereiken middels het IP Payment System (IPS). Met het IP Payment System beschikt u over een mobiele betaaloplossing, waarmee parkeerders via hun smartphone snel en veilig kunnen betalen, zonder zich hierbij vooraf te moeten registreren of een app te moeten downloaden.

 

U wilt uw parkeerders de beste parkeerervaring bieden, dit doet u natuurlijk door middel van gemakkelijke betaaloplossingen net als de IPS. 

Eenvoudig en snel

Het IP Payment System is de ideale oplossing voor situaties waarin een grote groep parkeerders gelijktijdig de parkeerkosten wil betalen, zoals bijvoorbeeld na afloop van (sport)evenementen, een bioscoopfilm of een theateravond. Om grote wachtrijen bij de betaalautomaat te vermijden, biedt IP Parking een alternatieve betaalmethode via de smartphone. Door de QR-code op het parkeerticket met de smartphone te scannen, worden de openstaande parkeerkosten automatisch opgehaald uit het parkeermanagementsysteem, waarna er eenvoudig via de gekoppelde betaalwebsite kan worden betaald. Een betaalbewijs kan, indien gewenst, separaat naar een op te geven e-mailadres worden gestuurd. Ook voor parkeersystemen zonder tickets kan, via het ingeven van het kenteken, het verschuldigde bedrag op deze manier worden betaald.

Geschikt voor ticket als ticketless systemen

Zowel voor ticketless systemen als voor systemen met tickets is er een betaalmethode beschikbaar. Het ticket bevat een QR-code, die de parkeerder direct naar de betaalwebsite leidt. In het geval van een ticketloos parkeersysteem kan u een QR-code van uw locatie ophangen in uw parkeerfaciliteit. Deze zal uw parkeerder naar de betaalwebsite leiden, waar de parkeerder vervolgens zijn kenteken kan invoeren. Vervolg stappen zullen hetzelfde verlopen als bij een systeem met tickets. In beide gevallen hoeft er geen app te worden gedownload, wat vaak drempelverhogend werkt.

Extra voordelen

Sinds de coronacrisis is het extra wenselijk om uw parkeerders zo min mogelijk in fysiek contact te brengen met apparatuur die door meerdere personen wordt bediend. Een contactloze betaalmethode via de eigen smartphone is daar de juiste oplossing voor. Daarnaast hoeft u met de invoering van deze oplossing steeds minder kassa's en andere fysieke betaalmogelijkheden te faciliteren in de toekomst, wat u veel bijbehorende aanschaf- en onderhoudskosten scheelt.

IP Parking bereidt u voor op de toekomst. Wilt u meer weten over ons web-based parkeermanagementsysteem? Wij geven u graag meer informatie. Heeft u een andere vraag op het gebied van parkeeroplossingen?

 

Neem gerust contact met ons op