ParkBase Validatie App

Als toevoeging op ons geavanceerde ParkBase parkeermanagementsysteem presenteren wij de nieuwe app voor Android en IOS: de ParkBase Validation App. Hiermee kunt u met uw smartphone direct kortingen verlenen of bijvoorbeeld een bezoeker omzetten naar een maandabonnement.

 

Waar het valideren van lopende tarieven in het verleden een tijdrovende klus was, is het met deze module van IP Parking een koud kunstje dat u veel tijdwinst oplevert.

Vaste Hardware

Waarschijnlijk bent u als beheerder van een parkeerfaciliteit bekend met de complexe en arbeidsintensieve processen rondom het vergoeden van parkeerkosten voor bezoekers van afdelingen of omliggende bedrijven. Denk hierbij aan de administratie en distributie van vrije uitrijdkaarten of het plaatsen van minder flexibele validatiehardware op vaste locaties.

Flexibele oplossing

Om deze problemen op te lossen beschikt IP Parking over de Validation App voor zowel Android als IOS. De validatiemogelijkheden worden per aangesloten bedrijf of afdeling door de beheerder in ParkBase vastgelegd, waarna de app via een QR-code met gebruikersnaam en wachtwoord kan worden gekoppeld. Het aantal appgebruikers per aangesloten bedrijf of afdeling is ongelimiteerd.

Gebruiksgemak

Er zijn meerdere mogelijkheden om een openstaande parkeertransactie te valideren. Dit kan het snelst door het met de smartphone of tablet scannen van de bar- of QR-code op het parkeerticket of door het ingeven van het kenteken. Met de app kan afhankelijk van de vrijgegeven opties via het keuzemenu korting worden gegeven in bedrag, percentage of tijdsduur. Het is ook mogelijk om een parkeerticket om te coderen naar een ander tarief of een andere abonnementsvorm. Na de keuze wordt de validatie verwerkt in het ParkBase managementsysteem en is voor de beheerder inzichtelijk wie wanneer welke korting heeft verleend of handeling heeft verricht.

Win-win situatie

Het concept is ideaal toe te passen als loyaliteitssysteem om samen te werken met lokale bedrijven zoals winkelcentra, restaurants en theaters. Als u bijvoorbeeld de faciliteit beheert dichtbij een aantal winkeliers, kunnen deze winkeliers de klanten bij een aankoop in de winkel op hun kosten laten profiteren van korting op het parkeren.

IP Parking bereidt u voor op de toekomst. Wilt u meer weten over ons web-based parkeermanagementsysteem? Wij geven u graag meer informatie. Heeft u een andere vraag op het gebied van parkeeroplossingen?

 

Neem gerust contact met ons op