Reserveren Beheer

De vraag naar online reserveren van parkeerplekken groeit. Om als aanbieder van parkeerplekken toekomstbestendig te zijn, is het van belang dat uw parkeerfaciliteiten online zichtbaar en verhandelbaar worden. Het is een trend die ook voor ú vele voordelen biedt. Daarnaast is het een mooie manier om u op het gebied van service te onderscheiden. IP Parking weet wat u nodig heeft: een eenvoudig web-based parkeermanagementsysteem. Tenminste... als u ook in de toekomst naar maximale bezetting van uw faciliteiten streeft.

 

IP Parking is specialist in innovatieve en slimme parkeeroplossingen van het hoogste niveau. Wij bieden u een complete webshop voor het online verhandelen van uw parkeerfaciliteiten; een oplossing waarmee u vooroploopt in de parkeerindustrie.

Alle tools voorhanden

Voor het online brengen van uw parkeerfaciliteiten heeft IP Parking een volledig web-based parkeermanagementsysteem ontwikkeld met een complete webshop voor uw verkoopkanalen. Via dit systeem reserveren bezoekers eenvoudig een parkeerplek. Aan alles is gedacht, van kortingscode tot slim annuleringsproces. Dankzij Park-spot hoeft u geen forse investering te doen en bent u niet gebonden aan hoge commissies.

Realtime inzicht in prestaties

Het systeem geeft realtime inzicht in de prestaties van uw webshop; denk aan de belangrijkste KPI's, zoals aantal boekingen en gegenereerde omzet. Daarnaast biedt het dashboard slimme tools voor maximale conversie en het sturen van de bezoekers. U heeft de kans om continu te meten hoe uw bezoekers zich online gedragen, om daar vervolgens op bij te sturen. Hierdoor kunt u uw klanten een nog betere parkeerbeleving bieden. Ideaal toch!?

Optimale gebruikerservaring

Bezoekers ondervinden op ieder apparaat en in iedere browser een optimale gebruikerservaring. Dankzij het digitaliseren van waardenkaarten ontvangt de bezoeker zijn korting via een eenvoudige code en ervaart ú geen inspanningen meer rondom losse uitrijkaartjes.

White-label platform

Park-spot is een white-label platform dat u de mogelijkheid geeft om de reserveringswebshop in uw eigen huisstijl te publiceren en in meerdere online omgevingen te gebruiken. Het systeem maakt het mogelijk om van omliggende bedrijven verkooppunten te maken en samenwerkingen aan te gaan met bijvoorbeeld een bioscoop, theater of hotel. Geen zorgen: als beheerder houdt u altijd de controle over uw faciliteiten. U bepaalt op elk moment, vanaf elke plek uw tarief en de beschikbaarheid. Deze gegevens kunnen real time worden aangepast.

Heel eenvoudig uw eigen webshop beheren

Vanuit een eenvoudig en volledig geïntegreerd back-office systeem bent u zelf in staat om uw webshop in eerste lijn te beheren. Denk aan het toevoegen van parkeerproducten tot het ontwerpen van uw eigen parkeerticket. Voor grote wijzigingen, maar ook als het gaat om support, optimalisatie en onderhoud van de webshop staan onze specialisten voor u klaar.

Maximale bezetting

Wist u dat u een beroep kunt doen op onze 'brokers'? Zij verhandelen het restant parkeerplekken dat u zelf niet weggezet krijgt. Zo werken we samen toe naar maximale bezetting van uw parkeerfaciliteiten.

Mobypark

Mobian

Komparu

Koppelen? Neem contact op!

IP Parking bereidt u voor op de toekomst. Wilt u meer weten over ons web-based parkeermanagementsysteem? Wij geven u graag meer informatie. Heeft u een andere vraag op het gebied van parkeeroplossingen?

 

Neem gerust contact met ons op