Hoe is het om bij IP Parking te werken?

Onze collega's vertellen het graag!

Ferdy, Project Engineer

“Door de flexibele werktijden kan ik werk en privé goed combineren en aan het einde van de middag lekker naar de gym”. Lees het verhaal van Ferdy.

Lysanne, Support

“Naast mijn werk volg ik ook een deeltijd (avond) studie op het gebied van ICT Management & Security. Omdat deze studie op dinsdagavond is, is het fijn dat IP Parking flexibel omgaat met werktijden”. Lees het verhaal van Lysanne.

Gerwin, Manager Sales

"Toen ik begon bij IP Parking telden we iets meer dan 10 werknemers. Ik ben er erg trots op dat we inmiddels het grootste bedrijf in parkeren in Nederland zijn. Dat hebben we met onze innovatieve houding, hard werken en goed teamverband ook echt verdiend". Lees het verhaal van Gerwin.

Roxanne, Contract Manager

“Als alleenstaande moeder van 2 dochters wordt er door IP Parking vaak meegedacht en flexibel met de werktijden om gegaan. Hierdoor is het voor mij mogelijk mijn werk te combineren met mijn thuissituatie”. Lees het verhaal van Roxanne.

Erik, Hardware engineer

“Hier heb ik geen moment spijt van gehad; uitdagend werk met een prettige werksfeer, fijne collega's en er zijn gezellige vrijdagmiddagborrels en personeel uitjes.” Lees het verhaal van Erik.

Rene, Project Engineer

“Iedere dag leer ik weer bij en zijn er uitdagingen waar ik me in vast kan bijten. Het mooie van IP Parking is dat de mogelijkheden oneindig zijn”. Lees het verhaal van René.

Nicole, Financial Administrator

"Persoonlijke ontwikkeling is ook heel belangrijk binnen ons bedrijf en daarom biedt IP Parking je de kansen en mogelijkheden om trainingen, cursussen en opleidingen te volgen". Lees het verhaal van Nicole.

Dave, Manager Service

“Ergens in mei 2015 belde Eric weer of ik bij IP Parking wilde werken. "Ja" was mijn 1ste reactie en de rest is geschiedenis”. Lees het verhaal van Dave.

Jurgen, Project Leader

“Buiten het werk gerelateerde om is er binnen IP Parking een fantastische samenhorigheid in gezelligheid. Letterlijk het hart van het bedrijf is de IPBARKING. Hier zijn al menige vrijdag middag borrels, personeelsfeestjes en o.a. de viering van Sinterklaas gehouden”. Lees het verhaal van Jurgen.

Mark, Test & Repair Engineer

"Ik ben heel gelukkig dat ik toentertijd de stap heb durven nemen om uit mijn vertrouwde omgeving te stappen en vol voor deze nieuwe uitdaging te gaan, voor mijn gevoel kan ik weer jaren vooruit". Lees het verhaal van Mark.