Hoe is het om bij IP Parking te werken?

Onze collega's vertellen het graag!

Jovan, Technical Support

Ondanks een gedane belofte kon mijn vorige werkgever mij geen éénjarig arbeidscontract bieden op het moment dat ik dit nodig had. Een éénjarig arbeidscontract was namelijk één van de vereisten om mijn echtgenote uit het buitenland naar Nederland te kunnen laten emigreren.

Gerwin, Manager Sales

Ik ben begonnen als service monteur bij Stentofon (de grote concurrent van Commend) en enkele jaren daarna als projectleider bij CTC in de CCTV (camera) branche. Bij beide bedrijven heb ik erg veel geleerd en deze bagage draag ik tot op de dag van vandaag in positief opzicht nog steeds met me mee.

Roxanne, Contract Manager

Op facebook zag ik een vacature voorbij komen voor frontdeskmedewerker bij IP Parking die mij aansprak, en ondanks dat ik al 10 jaar met veel plezier werkte bij een reisbureau besloot ik toch te solliciteren.

Dave, Manager Service

In januari 1997 was ik werkzaam in een audiozaak en werd ik getipt door een collega Jos dat men een medewerker zocht bij een parkeerleverancier. Jos had elders al een baan geaccepteerd maar had het gesprek nog staan met deze parkeerleverancier. Heb me toen maar voorgedaan als Jos en ben op gesprek gegaan.

Erik, Repair Engineer

September 2016 werd ik benaderd met de vraag of ik interesse had om bij IP Parking de reparatie afdeling op te zetten. Voorheen kende ik IP Parking nauwelijks maar mijn interesse was direct gewekt. Ondanks dat ik het goed naar mijn zin had bij mijn vorige werkgever, waar ik 17 jaar gewerkt had, was ik ook erg nieuwsgierig naar de functie en de uitdaging bij IP Parking.