Sponsoring

IP Parking staat als bedrijf midden in de samenleving en wil zoveel mogelijk maatschappelijk betrokken zijn. Doneren aan diverse doelen versterkt die maatschappelijke band. Zo dragen wij de volgende stichtingen een warm hart toe:

Chikara Cambodia

Stichting Chikara Cambodia richt zich op talentvolle jongeren in Cambodja. Jongeren met lef, creativiteit en doorzettingsvermogen. Die zich willen inzetten voor de ontwikkeling van hun land. Maar die geen geld hebben om een universitaire studie te betalen. Chikara Cambodja wil deze parels kansen bieden.

Voor de Strijders

Stichting voor de Strijders zet zich in voor mensen die strijden tegen leukemie. Daarom zamelen zij geld in voor onderzoek naar nieuwe behandelmethoden tegen Acute Leukemie. Jaarlijks wordt er één obstacle run gepland waarmee zij opnieuw aandacht creëren voor leukemie.

ARTIS

IP Parking adopteert de kleine panda zodat bezoekers de met uitsterven bedreigde diersoort kunnen blijven bewonderen. De kleine panda (Ailurus fulgens) is een bedreigde diersoort die in Azië leeft. Net zoals de reuzenpanda eet hij bamboe. De kleine panda is geen beer, maar behoort tot de superfamilie Musteloidea en de familie katberen (Ailuridae) waarvan het de enige nog levende soort is.

Voedselbank

In Nederland leven ruim één miljoen mensen onder de armoedegrens. De voedselbanken helpen de allerarmsten door ze tijdelijk te voorzien van voedselpakketten.

Habitat for Humanity

Het begint met een thuis! Habitat for Humanity ondersteunt mensen bij de bouw van een eigen huis om zelfstandig een beter bestaan op te bouwen.

Kasteel van Sinterklaas

Ieder jaar meert onze Goedheiligman met zijn Pieten aan in Sinterklaas-stad Helmond. De Sint neemt dan zijn intrek in het kasteel, waar hij zo'n 25.000 bezoekers ontvangt.

Playing for Succes

Playing for Success is een uniek concept waarbij de ontwikkelingskansen van kinderen en jongeren wordt vergroot. Het gaat om kinderen die op diverse vlakken een “steuntje in de rug” kunnen gebruiken. Samen met de kinderen werkt Playing for Success aan specifieke doelen en streeft zij na dat deze kinderen het optimale rendement op school behalen.

Cliniclowns

Stichting CliniClowns is bij veel mensen vooral bekend van de clowns in het ziekenhuis. Maar ze doen veel meer dan dat! Je kunt ze vinden op allerlei plaatsen waar behoefte is aan afleiding en plezier voor zieke en gehandicapte kinderen en hun gezin of instelling.

Het Beterboek

Het BeterBoek is een educatieve uitgave waarin kinderen direct worden aangesproken. Waar ben je nu? Wie ontmoet je in het ziekenhuis? Waarom krijg je een bepaald onderzoek? Zo raken de kinderen vertrouwd met de omgeving en wordt hun angst voor onderzoeken en behandelingen deels weggenomen.

Stichting Opkikker

Langdurig ziek zijn vergt veel doorzettingsvermogen en energie van een kind en de overige gezinsleden. Lichtpuntjes zijn in zo’n situatie van groot belang. Stichting Opkikker verzorgt deze lichtpuntjes.

Stichting Leven met kanker

Stichting Leven Met Kanker biedt o.a. hulp aan nabestaanden door middel van gesprekken en verwijst patiënten door naar de juiste hulporganisatie. Ook organiseert zij een "speelgoedtoer" door heel Nederland en geeft zij informatie over kanker in het algemeen.

Spieren voor spieren

Kinderen moeten onbezorgd kunnen rennen, spelen en sporten. Voor zo’n 20.000 kinderen in Nederland is dit niet vanzelfsprekend. Zij hebben een spierziekte en dat beperkt hen in alles wat ze willen en kunnen. De missie van Spieren voor spieren is om samen een vuist te maken en alle spierziekten bij kinderen de wereld uit te helpen.

Roparun

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Ook wel een avontuur voor het leven genoemd.

Eindhoven Airport Run

Eindhoven Airport is volop in beweging en juist daarom organiseert zij samen met haar omgeving de Eindhoven Airport Run. Deze vindt plaats op en rondom de vlieghaven. Deelnemers kunnen kiezen uit drie afstanden: 5 km, 13.4 km of een "kidsrun" van 1.5 km.

Helmond Sport

De opbrengsten van het jaarlijkse Galafeest van Helmond Sport komen ten goede aan de maatschappelijke activiteiten die Helmond Sport organiseert. IP Parking levert daar graag een bijdrage aan.

Tennisclub Deurne

T.C. Deurne is de grootste en gezelligste tennisvereniging in de gemeente Deurne. Je kunt er recreatief spelen, maar ook in competitieverband. Verder worden er tal van activiteiten georganiseerd voor zowel volwassenen als de jeugd.

Mulo (G elftal)

G-jeugdvoetbal is bedoeld voor kinderen die vanwege een lichamelijke en/of verstandelijke beperking belemmerd zijn in hun bewegingsmogelijkheden. Zij kunnen daardoor niet of moeizaam hun plek vinden in het "reguliere" voetbal.

Wish Outdoor

WiSH Outdoor biedt avonturiers, levensgenieters en festivalliefhebbers van over de hele wereld een plek om herinneringen te creëren die ze voor altijd kunnen koesteren.

Royal Music Night

Ieder jaar op de avond voorafgaand aan Koningsdag wordt in Deurne The Royal Music Night georganiseerd. Het evenement kent twee edities: een grote editie op de Markt en een wat kleinere variant voor 55-plussers uit de gemeente Deurne.

Theaterkoor Nutsz

Onder professionele begeleiding leren kinderen/ jongeren en volwassenen het theatervak kennen met als hoofddiscipline zang en dans. Nutsz maakt zelf voorstellingen, maar wordt ook regelmatig als gast gevraagd voor diverse optredens.

Heilight Parade

Een unieke lichtjesoptocht in de Peelland-regio, die het publiek vermaakt middels acts en muziek, maar vooral met verlichte praalwagens en groepen.

IJsfestijn

IJspret in Deurne op de Markt. Je kunt er schaatsen en er worden leuke activiteiten op het ijs georganiseerd. In het horecapaviljoen en bij de horeca op de Markt kun je terecht voor een drankje of hapje.