Hoe is het om bij IP Parking te werken?

IP Parking is een jong en dynamisch familiebedrijf boordevol ervaring. In ons bedrijf wordt hard werken gecombineerd met de nodige dosis plezier. We zijn meer dan gewoon collega's en ons onderlinge contact is vriendschappelijk en op basis van vertrouwen.

 

Ontwikkeling

Ontwikkeling vinden we belangrijk, niet alleen in onze producten, maar ook voor onze medewerkers. We faciliteren (interne) opleidingstrajecten, denken graag mee in mogelijkheden en bieden de ruimte om te kunnen groeien.

 

Techniek

Onze producten ontwikkelen we zelf, zowel de software als de hardware. Hierin combineren
we verschillende en interessante technieken. Onze missie is om onze klanten en hun eindgebruikers de beste Xperience te bieden. Dit zorgt ervoor dat we constant op zoek zijn naar nieuwe kansen, technieken en ontwikkelingen. Hierbij vinden wij het belangrijk dat alle medewerkers de ruimte krijgen om mee te denken in het proces en een bijdrage kunnen leveren aan de continue vernieuwingen van onze dienstverlening en productaanbod. We hoeven niet de grootste te zijn, maar willen wel de beste service bieden aan onze klanten.

 

Internationaal

Ondanks de kleine en hechte teams maken we wel onderdeel uit van een groeiende internationale organisatie.Hierin vinden wij het belangrijk dat we ook op afstand nauw samenwerken met onze eigen customer centers in Noord Amerika en België en onze dealers wereldwijd. Een groot bedrijf dat dus klein aanvoelt en waar echt de moeite wordt genomen om elkaar beter te leren kennen.

 

Ferdy, Project Engineer

“Door de flexibele werktijden kan ik werk en privé goed combineren en aan het einde van de middag lekker naar de gym”. Lees het verhaal van Ferdy.

Lysanne, Support

“Naast mijn werk volg ik ook een deeltijd (avond) studie op het gebied van ICT Management & Security. Omdat deze studie op dinsdagavond is, is het fijn dat IP Parking flexibel omgaat met werktijden”. Lees het verhaal van Lysanne.

Gerwin, Manager International Business

"Toen ik begon bij IP Parking telden we iets meer dan 10 werknemers. Ik ben er erg trots op dat we inmiddels het grootste bedrijf in parkeren in Nederland zijn. Dat hebben we met onze innovatieve houding, hard werken en goed teamverband ook echt verdiend". Lees het verhaal van Gerwin.

Roxanne, Contract Manager

“Als alleenstaande moeder van 2 dochters wordt er door IP Parking vaak meegedacht en flexibel met de werktijden om gegaan. Hierdoor is het voor mij mogelijk mijn werk te combineren met mijn thuissituatie”. Lees het verhaal van Roxanne.

Erik, Hardware Designer

“Hier heb ik geen moment spijt van gehad; uitdagend werk met een prettige werksfeer, fijne collega's en er zijn gezellige vrijdagmiddagborrels en personeel uitjes.” Lees het verhaal van Erik.

Rene, Project Engineer

“Iedere dag leer ik weer bij en zijn er uitdagingen waar ik me in vast kan bijten. Het mooie van IP Parking is dat de mogelijkheden oneindig zijn”. Lees het verhaal van René.

Nicole, Financial Administrator

"Persoonlijke ontwikkeling is ook heel belangrijk binnen ons bedrijf en daarom biedt IP Parking je de kansen en mogelijkheden om trainingen, cursussen en opleidingen te volgen". Lees het verhaal van Nicole.

Jurgen, Project Leader

“Buiten het werk gerelateerde om is er binnen IP Parking een fantastische samenhorigheid in gezelligheid. Letterlijk het hart van het bedrijf is de IPBARKING. Hier zijn al menige vrijdag middag borrels, personeelsfeestjes en o.a. de viering van Sinterklaas gehouden”. Lees het verhaal van Jurgen.

Mark, Test & Repair Engineer

"Ik ben heel gelukkig dat ik toentertijd de stap heb durven nemen om uit mijn vertrouwde omgeving te stappen en vol voor deze nieuwe uitdaging te gaan, voor mijn gevoel kan ik weer jaren vooruit". Lees het verhaal van Mark.