Certificeringen

IP Parking's Certificeringen

Bij IP Parking streven we naar excellentie in alles wat we doen. Onze toewijding aan kwaliteit, veiligheid en informatiebeveiliging wordt weerspiegeld in onze certificeringen en ons Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) beleid.

 

VCA*

IP Parking is trots op het behalen van het VCA* certificaat. Dit certificaat erkent ons streven naar veilige, gezonde en milieuvriendelijke werkomstandigheden, waardoor we zowel de veiligheid op de werkvloer als bij klanten op locatie kunnen waarborgen.

 

ISO 9001

Het ISO 9001 certificaat is een internationaal erkend kwaliteitsmanagementsysteem. Het waarborgt dat IP Parking voldoet aan de hoogste normen in onze processen en dienstverlening, met de nadruk op klanttevredenheid en continue verbetering.

 

ISO 27001

Als bewijs van onze toewijding aan informatiebeveiliging heeft IP Parking het ISO 27001 certificaat behaald. Dit certificaat waarborgt de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van informatie binnen IP Parking, volgens de hoogste normen in de branche.

 

Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner om uw parkeersysteem te implementeren, dan staan wij voor u klaar. Wij bieden een complete oplossing voor al uw parkeerbehoeften. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe wij u kunnen helpen.


Neem contact met ons op!