Over ons

De parkeerindustrie is volop in beweging. Innovatieve en slimme oplossingen bieden telkens nieuwe mogelijkheden en verdienmodellen. Voor u als commerciële of publieke aanbieder van parkeerplekken is het zaak om zo snel mogelijk aan te sluiten op deze ontwikkelingen. Wij zijn als geen ander in staat om u daarbij te helpen. IP Parking heeft zich in 15 jaar ontwikkeld tot de meest succesvolle parkeerprofessional op de Nederlandse markt. Dat succes kan deels worden verklaard door onze pioniersgeest en onze wil om continu voorop te blijven lopen in nieuwe ontwikkelingen en oplossingen. Zo introduceerden we als eersten een web-based Parkeer Management Systeem (PMS), kentekenherkenning als ID bij het parkeren en loyaliteit gekoppeld aan parkeren. Ook zijn we tot op de dag van vandaag het enige bedrijf in ons land dat belparkeerders kan toelaten in de parkeergarage.

 

Ontzorgen van parkeeraanbieders

Vanuit onze vestigingen in Deurne en Zaandam geven we invulling aan alle facetten die met parkeersystemen te maken hebben. Dat doen we met behulp van state-of-the-art hardware, hoogwaardige in eigen huis ontwikkelde software en een team van gepassioneerde, kundige professionals. Mensen bij wie het vinden van oplossingen en internettoepassingen door de aderen stroomt en die maar één doel hebben: u ontzorgen bij het managen van uw PMS.

 

De missie van IP Parking

Onze wereld is meer en meer een digitale wereld. Er vinden enorm veel ontwikkelingen plaats op het gebied van internet- en mobiliteitsdiensten. Ook het parkeren van de toekomst is een digitaal en web-based gebeuren. Probleem is dat veel aanbieders van parkeren niet voldoende zijn voorbereid op deze ontwikkelingen en daardoor de boot dreigen te missen. Willen ze een speler van betekenis blijven binnen de sector, dan zullen ze door moeten ontwikkelen, koppelingen zoeken met derde partijen en tijdig inspringen op technologische vernieuwingen. Wij zien het als onze taak om ze daar optimaal bij te helpen.