Zet je eerste carrièrestappen bij IP Parking!

BBL, BOL of (afstudeer)stagiaires

IP Parking investeert graag in de toekomst van jonge mensen. De samenwerking met onderwijsinstellingen is voor ons heel waardevol. We hebben al vele leerlingen en studenten verwelkomd op allerlei afdelingen, van service tot sales. Je kunt bij ons rekenen op alle begeleiding die je nodig hebt. We verdiepen ons eerst goed in jou, je school en de afdeling waar je stage wilt gaan lopen of in het kader van een BBL/BOL-opleiding praktijkervaring op wilt doen. Op die manier kunnen we je stageplek zo goed mogelijk op jou afstemmen.


Het komt geregeld voor dat stagiaires na hun afstuderen bij ons blijven werken. Ben jij ook die leerling/student die over een tijdje bij ons aan de slag gaat?

   

Bekijk onze actuele vacatures

  

 

Soorten leerwegen

Er bestaan in het Middelbaar Beroepsonderwijs twee soorten leerwegen, de beroepsopleidende leerweg BOL en de beroepsbegeleidende leerweg BBL.

 

BOL

Beroepsopleidende leerweg (BOL) is een dagopleiding, waarbij je de hele week naar school gaat. Tijdens de opleiding doe je praktijkervaring op wanneer je op stage gaat bij IP Parking. Per opleiding is het verschillend hoe vaak je op stage gaat. Wel bestaat er een regeling dat tenminste 20% van de BOL-opleiding uit stage moet bestaan. Deze regeling maakt de BOL-opleiding zeer praktijkgericht.

 

BBL

Beroepsbegeleidende leerweg (BBL) kies je voor een opleiding die bestaat uit een combinatie van werken en leren. Tijdens deze opleiding werk je 60- tot 80% van je studie. Bij de meeste BBL opleidingen houdt dit in dat je meestal één dag in de week naar school gaat. De rest van de week werk je bij IP Parking.

 

De BBL-opleiding is de ideale opleiding voor mensen die het niet zien zitten om vijf dagen in de week naar school te gaan. Door de beroepsbegeleidende leerweg doe je veel praktijkervaring op en verdien je een leuk salaris.

 

Stage of afstudeeropdracht

Ben je op zoek naar een Mavo-, Havo-, VWO-, MBO- of HBO-stage of -afstudeeropdracht? Ook dan ben je bij IP Parking aan het juiste adres! IP Parking biedt stages binnen verschillende disciplines en is de ideale stage/afstudeerplek. Afhankelijk van opleidingsniveau, richting en opdracht staat er een leuke stagevergoeding tegenover.

 

Hoe is het om bij IP Parking te werken?