Video's

IP Guidance & Find My Car

IP Guidance (Parkeer Begeleiding Systeem) begeleidt de automobilist in de garage direct naar een beschikbare parkeerplek. LED verlichting boven elke 4 parkeerplekken maakt het de automobilist duidelijk waar de vrije plekken zijn. Een groene LED lamp geeft aan dat er een plek vrij is. Een rode LED lamp laat de automobilist weten dat alle plekken bezet zijn.

Leidsche Rijn Centrum Utrecht

De technologische ontwikkelingen op het gebied van parkeren gaan hard. Door systemen te koppelen (API's) bent u in staat om uw klanten beter te bedienen. Leidsche Rijn Centrum (LRC) heeft een volledig ticketloos parkeersysteem. Middels de reduction- en payment service kunnen winkeliers parkeerkortingen verstrekken. Via de innovatieve LRC App kunnen parkeerders ook nog achteraf betalen.

Bike Rental

Deze service biedt de parkeerder de mogelijkheid om op vertoon van de parkeerticket een fiets te huren. Het is een duurzame manier om de stad fietsend te ontdekken. Diefstal van de fiets is onmogelijk omdat uitrijden alleen mogelijk is wanneer de fiets is ingenomen, het voertuig dient dus als onderpand.

LPR & LED

Een mooie aanvulling op ons assortiment is geïntegreerde rood/groen LED verlichting in onze slagboomarmen. Op donkere plaatsen is een slagboom met led verlichting zeker een aanrader! Het levert een grotere zichtbaarheid voor meer veiligheid. Momenteel zijn er enkele bestaande systemen uitgerust met deze optie. Een mooi voorbeeld is het Elkerliek Ziekenhuis in Helmond.

Ticketloos parkeren

IP Parking heeft de Amsterdam RAI voorzien van ticketloos parkeersysteem. Het systeem is geheel op basis van kentekenherkenning en volledig kaartloos. Als de bezoeker het parkeerterrein op rijdt wordt zijn of haar kenteken gelezen. De bezoeker kan achteraf zijn kenteken invoeren bij de kassa. Hierna kan de bezoeker makkelijk uitrijden zonder het gebruik van een uitrijkaart. Daarnaast is contactloos betalen ook mogelijk aan de uitrit middels tap&go.

Tokenization

De term tokenization klinkt steeds vaker binnen de betaal- en parkeerwereld. Tokenization kan op verschillende manieren worden toegepast. Zo is er een verschil tussen Payment Tokens en Security Tokens.

Bedrijfsparkeren

Bereikbaarheid en parkeren zijn van essentieel belang voor het aantrekkelijker maken van een bedrijfsverzamelgebouw. Parkeren maakt deel uit van de reis die de huurder of bezoeker aflegt.

H.J. van Heek garage & MST

Bezoekers van de gemeentelijke parkeergarages in Enschede kunnen voortaan sneller in-en uitrijden door de invoer van een parkeersysteem met kentekenherkenning. Ook contactloos betalen zorgt voor meer gebruiksgemak in de garages.

Tube Your Future

Dit filmpje over Gepast Parkeren & Winkelen is ontwikkeld in het kader van NEMO's Tube Your Future door studenten van het Peelland college.

RAI Amsterdam

Veel nieuwe parkeer toepassingen op dit project! LED-displays, het tellen van secties met LPR, geen barrières, geen kaarten enz.

IP Parking

Deze cartoon gaat in een vogelvlucht door een stad die uitgerust is met systemen van IP Parking.

NVNL.TV

Voor NVNL.TV een korte bedrijfspresentatie door Jimmy Smulders. Het parkeersysteem van IP Parking in een vogelvlucht.

Reserva

Upgrade uw parkeerfaciliteit door deze op internet te zetten. Verkoop uw plaatsen vooraf, precies op het moment dat uw gast het wil.