Nieuws

 

Inschrijven op onze nieuwsbrief

<widget><id>5</id><onload>onLoadForm</onload></widget>

 

28 maart 2022

Intertraffic 2022 Amsterdam

Dit jaar mogen we weer, de intertraffic 2022. De Intertraffic is het belangrijkste branche-evenement in de verkeers- en mobiliteitsbranche wereldwijde. 90% van de exposanten is internationaal en in 2018 waren de bezoekers afkomstig uit 140 landen.

Ben jij benieuwd naar wat IP Parking te bieden heeft en welke nieuwe ontwikkelingen we hebben gemaakt?

Zoek ons op bij stand 12.115!

 

01 juli 2021

Event Parking

Bij een event arriveren parkeerders gespreid over een bepaalde periode voordat het evenement begint. Na afloop van het evenement willen ze allemaal tegelijk de faciliteit verlaten. Dit zorgt voor lange wachtrijen bij betaalautomaten en een slechte parkeerervaring bij parkeerders. Event parking maakt het mogelijk om de parkeerders bij aankomst een vast bedrag in rekening te brengen voor de duur van het evenement. Wanneer dit tarief voor het event bij de betaalautomaat is betaald kan de parkeerder na afloop direct wegrijden.

 

12 mei 2021

Gevolgen van de corona pandemie (COVID-19)

Als een direct gevolg van de aanhoudende viruspandemie, is IP Parking tijdelijk getroffen door acute tekorten aan grondstoffen en elektronische componenten die de wereldwijde markten hebben verstoord.

 

15 maart 2021

Het 15" Touchscreen van de IP2

De IP2 terminal is voorzien van een modern 15" display, waarop veel kan worden weergegeven, variërend van activiteiten bij de parkeerfaciliteit tot campagnes.

 

25 februari 2021

75% van de storingen op te lossen op afstand.

Door onze web-based standaarden zijn we in staat om 80% van de storingen op te lossen via Remote support. We zijn zelfs in staat om een ticketjam op afstand op te lossen door het direct aansturen van de mechanische delen. Een ander groot voordeel van onze technologie is dat systemen uitstekend gemonitord kunnen worden waardoor proactief onderhoud een nieuwe dimensie krijgt.