Nieuws & Video's

 

Inschrijven op onze nieuwsbrief

<widget><id>5</id><onload>onLoadForm</onload></widget>

 

IP Guidance & Find My Car

IP Guidance (Parkeer Begeleiding Systeem) begeleidt de automobilist in de garage direct naar een beschikbare parkeerplek. LED verlichting boven elke 4 parkeerplekken maakt het de automobilist duidelijk waar de vrije plekken zijn. Een groene LED lamp geeft aan dat er een plek vrij is. Een rode LED lamp laat de automobilist weten dat alle plekken bezet zijn.

 

Meer video's

 

08 november 2019

Intertraffic Amsterdam 2020

Op onze stand kunt u onder het genot van een Brabants speciaal biertje genieten van al het nieuws dat IP Parking te bieden heeft.

 

20 september 2019

Certificering van betaalautomaten

Als beheerder/eigenaar van parkeerfaciliteiten gebruikt u in de meeste gevallen een betaalautomaat met een girale betaalterminal om uw klanten makkelijk en snel met een bankpas te laten betalen. Om veilig te kunnen betalen moeten deze betaalterminals voldoen aan allerlei regels en certificaten.

 

10 september 2019

IP Parking premium partner van Vexpan

IP Parking draagt de Vexpan al jaren een warm hart toe. Naast dat onze collega Wouter van Boggelen al jaren bestuurslid is van de Vexpan, is IP Parking ook een trouwe standhouder van de Parkeervak beurs.

 

14 augustus 2019

Apple Pay

ING heeft bekendgemaakt dat Apple Pay nu beschikbaar is in Nederland. Bezitters van de Apple iPhone, iPad of Watch, kunnen met hun device direct afrekenen.