Nieuws & Video's

 

Inschrijven op onze nieuwsbrief

<widget><id>5</id><onload>onLoadForm</onload></widget>

 

IP Guidance & Find My Car

IP Guidance (Parkeer Begeleiding Systeem) begeleidt de automobilist in de garage direct naar een beschikbare parkeerplek. LED verlichting boven elke 4 parkeerplekken maakt het de automobilist duidelijk waar de vrije plekken zijn. Een groene LED lamp geeft aan dat er een plek vrij is. Een rode LED lamp laat de automobilist weten dat alle plekken bezet zijn.

 

Meer video's

 

18 juni 2019

Apple Pay

ING heeft bekendgemaakt dat Apple Pay nu beschikbaar is in Nederland. Bezitters van de Apple iPhone, iPad of Watch, kunnen met hun device direct afrekenen.

 

12 maart 2019

ParkeerVak 2019

Op 17 en 18 april a.s. wordt opnieuw dé beurs voor de parkeersector, een belangrijke schakel in de mobiliteitsketen, georganiseerd in De Brabanthallen in Den Bosch.

 

11 maart 2019

PIE 2019

We kijken ernaar uit om al onze klanten, potentiële klanten en collega's te zien tijdens PIE 2019. Wij zullen u die dag op de hoogte brengen van onze laatste ontwikkelingen en de mooiste innovaties. Bezoek onze stand # 419

 

25 februari 2019

Hof Amsterdam: kentekenparkeren geen inbreuk op de privacy

Inmiddels lijkt het bijna de gewoonste zaak van de wereld. Je parkeert je auto in de stad en voert, al dan niet in een app, je kenteken in en kan zo je parkeersessie starten. Door middel van scanauto's wordt vervolgens gecontroleerd of voor de geparkeerde auto's een parkeerrecht is aangeschaft. Sindsdien is de vraag gesteld of de verplichting tot het invoeren van het kenteken zich verhoudt tot het recht op privacy.

 

13 februari 2019

Fietsparkeren 2.0

Op maandag 4 februari bracht staatssecretaris Stientje van Veldhoven een kort werkbezoek aan de zelfservice fietsenstalling van ProRail en NS Stations op station Zwolle.