Nieuws

 

Inschrijven op onze nieuwsbrief

<widget><id>5</id><onload>onLoadForm</onload></widget>

 

01 augustus 2023

Parkeergarage Spoorzone Zwijsen Tilburg

Parkeergarage Spoorzone Zwijsen, naast het centraal station van Tilburg ( NL ), is al weer de 8e garage in deze stad die volledig is uitgerust met onze innovatieve hard- en software.

 

19 juni 2023

Gemeente Haarlem kiest voor IP Parking als leverancier voor 6 gemeentelijke parkeergarages

De gemeente Haarlem heeft IP Parking geselecteerd om het volledige parkeermanagementsysteem te vervangen van de 6 gemeentelijke parkeergarages: Houtplein, Raaks, Kamp, Cronjé, Appelaar en Dreef. Een prachtige opdracht waarbij IP Parking alle verouderde apparatuur en software vervangt door de nieuwste IP Parking parkeeroplossingen. Hiermee wordt straks voor zowel parkeerder als beheerder het hoogste gebruiksgemak geboden op alle belangrijke touch points van het parkeren.

 

31 maart 2023

Ticketless drop-off zone Brussels Airport

Op verzoek van onze klant Brussels Airport Company hebben we de drop-off omgebouwd naar een ticketloze zone. Hier kunnen bezoekers van de luchthaven tot 10 minuten kosteloos gebruikmaken van de drop-off zone om passagiers af te zetten op de luchthaven.

 

22 december 2022

Jaarlijkse donatie aan Prinses Máxima Ziekenhuis in Utrecht

Een heel bijzonder ziekenhuis waar IP Parking als leverancier bij betrokken mag zijn, is
het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht.

Elk jaar doneert IP Parking aan dit grootste kinderkankercentrum van Europa. Kom ook in actie, dan maken we samen het verschil