Nieuws

 

Inschrijven op onze nieuwsbrief

<widget><id>5</id><onload>onLoadForm</onload></widget>

 

31 maart 2023

Ticketless drop-off zone Brussels Airport

Op verzoek van onze klant Brussels Airport Company hebben we de drop-off omgebouwd naar een ticketloze zone. Hier kunnen bezoekers van de luchthaven tot 10 minuten kosteloos gebruikmaken van de drop-off zone om passagiers af te zetten op de luchthaven.

 

22 december 2022

Jaarlijkse donatie aan Prinses Máxima Ziekenhuis in Utrecht

Een heel bijzonder ziekenhuis waar IP Parking als leverancier bij betrokken mag zijn, is
het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht.

Elk jaar doneert IP Parking aan dit grootste kinderkankercentrum van Europa. Kom ook in actie, dan maken we samen het verschil

 

01 juli 2021

Event Parking

Bij een event arriveren parkeerders gespreid over een bepaalde periode voordat het evenement begint. Na afloop van het evenement willen ze allemaal tegelijk de faciliteit verlaten. Dit zorgt voor lange wachtrijen bij betaalautomaten en een slechte parkeerervaring bij parkeerders. Event parking maakt het mogelijk om de parkeerders bij aankomst een vast bedrag in rekening te brengen voor de duur van het evenement. Wanneer dit tarief voor het event bij de betaalautomaat is betaald kan de parkeerder na afloop direct wegrijden.

 

12 mei 2021

Gevolgen van de corona pandemie (COVID-19)

Als een direct gevolg van de aanhoudende viruspandemie, is IP Parking tijdelijk getroffen door acute tekorten aan grondstoffen en elektronische componenten die de wereldwijde markten hebben verstoord.