IP Parking opent nieuw development office in Évora, Portugal

23 november 2023

IP Parking opent op 1 december een nieuw development office in Évora, Portugal. Opgericht in samenwerking met de Universiteit van Évora en gevestigd op het Alentejo Science en Technology Park (PACT). PACT biedt een inspirerende omgeving waar academici en bedrijven nauw samenwerken om gezamenlijk innovatiehubs te creëren.


Onder leiding van Wilson Edgar zal IP Parking haar tweede innovatiecentrum vestigen op deze geroemde locatie. Het nieuwe team zal zich hier voornamelijk richten op de doorontwikkeling van de consumenten parkeerapp Stadsparkeren.

 

Oprichter & CEO Jimmy Smulders deelt zijn enthousiasme: "De opening van ons development office in Évora bij van PACT is een belangrijke mijlpaal en past perfect bij onze visie om de parkeerindustrie verder te digitaliseren. Een speciaal woord van dank daarbij ook aan Professor Soumodip Sarkar van de Universiteit van Évora, want zijn steun is essentieel geweest in het mogelijk maken van dit strategische initiatief."

 

Innovatie en ontwikkeling wordt met de opening van dit development office verder verankerd in de organisatie en is de perfecte aanvulling op het R&D kantoor in Zaandam. Een spannende stap die voor IP Parking een nieuwe groeifase inluidt.

 

Terug

Foto's