Projecten

Iedere opdracht is uniek en stelt specifieke eisen. Dat is de reden dat onze projectmatige aanpak werkt.
 

Bekijk de segmenten waarin wij actief zijn 

10 juli 2019

Novotel Amsterdam City

Na twee jaar is de grootschalige renovatie van alle 610 kamers van het Novotel Amsterdam City afgerond. Om in de toekomst nog beter in te spelen op de verwachting van de moderne zakenreiziger investeerde eigenaar AccorInvest ook in de parkeervoorzieningen.

 

09 juli 2019

nhow Amsterdam RAI hotel

nhow Amsterdam RAI is een enorme aanwinst voor het meer dan 375 hotels tellende portfolio van de NH Hotel Group. Met 650 kamers en 25 verdiepingen zal het nhow Amsterdam RAI de Amsterdamse skyline voorgoed veranderen.

 

02 juli 2019

Turnova

De ondergrondse parkeergarage Turnova is voorzien van de nieuwste snufjes, telt zo'n 380 grote parkeerplaatsen en heeft ook een fietsenstalling voor in totaal 230 fietsen.

 

06 mei 2019

Universiteit Leiden

Dit jaar bestaat universiteit Leiden 444 jaar! Tijd dus voor een innovatief parkeersysteem! IP Parking wint de Europese aanbesteding van Universiteit leiden voor een contractduur van maximaal 20 jaar!

 

03 mei 2019

Parkeergarage Croeselaan

IP Guidance (Parkeer Begeleiding Systeem) begeleidt de automobilist in de garage direct naar een beschikbare parkeerplek.

 

14 februari 2019

Fletcher Hotels

Zowel Helmond als Sittard zijn voorzien van in- en uitritten met kentekenherkenning. Gasten kunnen de getrokken parkeerkaart bij de balie laten omcoderen naar een abonnementskaart voor de tijd dat zij in het hotel of in het BLUE Wellnessresort verblijven.

 

08 november 2018

Leidsche Rijn Centrum

De technologische ontwikkelingen op het gebied van parkeren gaan hard. Door systemen te koppelen bent u in staat om uw klanten beter te bedienen en uw operationele werkzaamheden te optimaliseren. Leidsche Rein centrum (LRC) heeft een volledig Ticketless systeem.

 

06 september 2018

Innovatieve app moet mensen naar Leidsche Rijn Centrum trekken

De Brusselpleingarage in het Utrechtse Leidsche Rijn Centrum (LRC) is in gebruik. In totaal biedt de parkeergarage ruimte aan 1.370 parkeerplaatsen. Parkeeradviesbureau Spark is betrokken geweest bij de ontwikkeling van de parkeervoorziening. Onder meer een innovatieve app moet mensen naar Leidsche Rijn Centrum trekken.

 

31 augustus 2018

Binnen half jaar 44 fietsenstallingen verbouwd met een nieuwe entree

Het was een flinke uitdaging en het is gelukt: binnen een half jaar zijn 44 fietsenstallingen op stations omgebouwd naar het nieuwe zelfservice fietsenstalling concept. De stallingen hebben een prachtige nieuwe entree met transparante poortjes en stallen is bij vrijwel allemaal de 1e 24 uur gratis.

 

29 augustus 2018

Nieuw parkeersysteem Brussels Airport succesvol ontwikkeld

Brussels Airport Company werkt met een nieuw innovatief parkeermanagementsysteem (PMS) op haar 5.000 niet-openbare parkeerplaatsen. Enkele van de voordelen: de slagbomen kunnen automatisch open nadat camera's een kenteken gescand hebben, beheerders kunnen alles van afstand met één druk op de knop bedienen en ook de facturatie gaat automatisch. Vanwege de grootte, de vele stakeholders en de eigenheid van een luchthaven was het een uniek project, vertellen de betrokkenen.

 

27 augustus 2018

Lancering ROOS24

Dit is voor de shopper, voor de lekkerbek, voor de parkeerder, voor de genieter, voor de verleider, voor de klusser! ROOS24 is er voor iedereen die binding heeft met de Roosendaalse binnenstad.

 

04 juli 2018

SPORTPARK CORPUS DEN HOORN

Sportpark Corpus den Hoorn is eigendom van de Gemeente Groningen. Het bouwjaar van het sportpark is 1972 en bestaat uit 4 voetbalvelden natuurgras, 2 voetbalvelden kunstgras, 1 combiveld rugby/voetbal kunstgras, 1 combiveld American Football/voetbal kunstgras, 4 hockeyvelden kunstgras, 1 honkbalveld natuurgras, 2 softbalvelden natuurgras, 1 wielerbaan, 1 oefenhoek natuurgras en 2 parkeerterreinen.