Projecten

Iedere opdracht is uniek en stelt specifieke eisen. Dat is de reden dat onze projectmatige aanpak werkt.
 

Bekijk de segmenten waarin wij actief zijn 

28 mei 2024

Kilroy Oyster Point Project San Francisco

Met succes is Fase 1 afgerond en ons Parkeer Management Systeem geïmplementeerd. Onze geavanceerde hardware-oplossingen, samen met FirmBase, zijn speciaal ontworpen om aan de dynamische behoeften van dit toonaangevende project in Zuid-San Francisco te voldoen.

 

22 juni 2023

Parkeergarage Spoorzone Zwijsen Tilburg

Spoorzone Zwijsen, naast het centraal station van Tilburg, is al weer de 8e garage in de stad die volledig is uitgerust met de innovatieve hard- en software van IP Parking. Door gebruik van kentekenherkenning verloopt het in- en uitrijden van deze parkeergarage tot 3 x efficiënter en biedt de parkeerder inzicht in de beschikbare parkeerplaatsen per sectie.

 

08 juli 2021

De Opgang

Eind 2020 is het IP Parking gegund om circa 30 parkeergarages te ondersteunen in de Gemeente Amsterdam. Momenteel worden hier verschillende parkeermanagementsystemen gerealiseerd.

 

17 juni 2021

Boven 't Y

Eind 2020 is het IP Parking gegund om circa 30 parkeergarages te ondersteunen in de Gemeente Amsterdam. Momenteel worden hier verschillende parkeermanagementsystemen gerealiseerd.

 

10 juni 2021

Nieuwe terminals bij de Albert Heijn in Helmond

IP Parking is trots mede te delen dat het project van de Albert Heijn XL in Helmond staat. Hier zijn de IP2, Barrier gate AS en de Kassa gepersonaliseerd met de prachtige blauwe kleur van Albert Heijn. Deze apparatuur zorgt voor een mooie en duidelijk vertegenwoordig van het bedrijf: Gemak, kwaliteit en natuurlijk de kleur blauw.

 

27 mei 2021

Updates van terminals bij gemeente Arnhem

IP Parking zorgt voor een compleet platform, waarmee organisaties in staat zijn om parkeren en toegang optimaal te organiseren. IP Parking realiseert dit door het inzetten van internetoplossingen gecombineerd met hoogwaardige hardware. Door het in eigen huis ontwikkelen van zowel soft-als hardware is een solide basis ontstaan, waarop steeds wordt doorontwikkeld zodat kan worden meegegaan in de laatste trends. Naast een optimale ervaring voor parkeerders, zorgt IP Parking ook voor een strakke uitstraling van de parkeergarage.

 

01 april 2021

RTC Next

IP Parking is door Boston Properties geselecteerd om een systeem te leveren voor parkeertoegang en inkomstencontrole, voorde eerste parkeergarages die in gebruik zullen worden genomen in de volgende fase van Reston Town Center, gelegen in Reston, Virginia.

 

04 maart 2021

De Willemswerf in Rotterdam

In het begin van 2021 heeft IP Parking samen met Barticipation en ASR een nieuw parkeermanagementsysteem geïnstalleerd bij de Willemswerf in Rotterdam. Bij deze parkeergarage liggen 25 bedrijven, welke door middel van Firmbase hun eigen abonnementen, parkeerplaatsen, reserveringen en intercom kunnen beheren.