Projecten

Iedere opdracht is uniek en stelt specifieke eisen. Dat is de reden dat onze projectmatige aanpak werkt.
 

Bekijk de segmenten waarin wij actief zijn 

27 maart 2020

Jaarbeurs Utrecht

Jaarbeurs is vooral bekend als een van de leidende eventlocaties in Europa en richt zich op het (online) ontwikkelen, accommoderen en faciliteren van beurzen, events, congressen en andere mediaconcepten in binnen- en buitenland.

 

02 januari 2020

Parkeergarage Maastoren Rotterdam

APCOA PARKING Nederland heeft een langdurige huurovereenkomst getekend voor de exploitatie van parkeergarage Maastoren op de Kop van Zuid in Rotterdam.

 

21 oktober 2019

Modernisering toegang zes fietsenstallingen Amsterdamse Noord-Zuidlijn

In de komende maanden wordt een zelfservice fietsparkeerconcept geïmplementeerd bij zes fietsenstallingen langs de Amsterdamse Noord-Zuidlijn, te weten: Buikslotermeerplein, Rokin, Ceintuurbaan, Ferdinand Bolstraat, Beursplein en Reguliersdwarsstraat. IP Paking, in samenwerking met haar partner Siemens Smart Infrastructure, is door Gemeente Amsterdam aangesteld als hoofdaannemer van het project.

 

07 oktober 2019

IP Parking verandert het straatbeeld van gemeente Maastricht

De afgelopen maanden heeft IP Parking ruim 400 parkeerautomaten gefaseerd vervangen in de gemeente Maastricht. De innovatieve en duurzame "IP Streetwise" parkeerautomaaten werken op basis van zonne-energie, zijn voorzien van een intuatief touchscreen en werken volledig op basis van kenteken.

 

09 september 2019

Geen file meer in de fietsenstalling

IP Parking en Siemens gaan de wachttijd bij de fietsenstalling terugdringen. Vooral tijdens de ochtend- en avondspits kan het bij de fietsenstallingen behoorlijk druk zijn, waardoor reizigers de kans lopen dat ze hun trein of bus missen.

 

10 juli 2019

Novotel Amsterdam City

Na twee jaar is de grootschalige renovatie van alle 610 kamers van het Novotel Amsterdam City afgerond. Om in de toekomst nog beter in te spelen op de verwachting van de moderne zakenreiziger investeerde eigenaar AccorInvest ook in de parkeervoorzieningen.

 

09 juli 2019

nhow Amsterdam RAI hotel

nhow Amsterdam RAI is een enorme aanwinst voor het meer dan 375 hotels tellende portfolio van de NH Hotel Group. Met 650 kamers en 25 verdiepingen zal het nhow Amsterdam RAI de Amsterdamse skyline voorgoed veranderen.

 

02 juli 2019

Turnova

De ondergrondse parkeergarage Turnova is voorzien van de nieuwste snufjes, telt zo'n 380 grote parkeerplaatsen en heeft ook een fietsenstalling voor in totaal 230 fietsen.

 

06 mei 2019

Universiteit Leiden

Dit jaar bestaat universiteit Leiden 444 jaar! Tijd dus voor een innovatief parkeersysteem! IP Parking wint de Europese aanbesteding van Universiteit leiden voor een contractduur van maximaal 20 jaar!

 

03 mei 2019

Parkeergarage Croeselaan

IP Guidance (Parkeer Begeleiding Systeem) begeleidt de automobilist in de garage direct naar een beschikbare parkeerplek.

 

14 februari 2019

Fletcher Hotels

Zowel Helmond als Sittard zijn voorzien van in- en uitritten met kentekenherkenning. Gasten kunnen de getrokken parkeerkaart bij de balie laten omcoderen naar een abonnementskaart voor de tijd dat zij in het hotel of in het BLUE Wellnessresort verblijven.