Kilroy Oyster Point Project San Francisco

Met succes is Fase 1 afgerond en ons Parkeer Management Systeem geïmplementeerd. Onze geavanceerde hardware-oplossingen, samen met FirmBase, zijn speciaal ontworpen om aan de dynamische behoeften van dit toonaangevende project in Zuid-San Francisco te voldoen.

28 mei 2024

Kilroy Oyster Point Project Fase 1  Afgerond

Met enthousiasme kondigen we aan dat we succesvol fase 1 hebben afgerond van het Kilroy Oyster Point project, waarbij we zijn geselecteerd om ons Parkeer Management Systeem (PMS) te implementeren. Deze innovatieve ontwikkeling bevindt zich in de bruisende tech-hub van Zuid-San Francisco. Fase 1 omvatte drie gebouwen met een totale oppervlakte van ongeveer 60.000 vierkante meter. We kijken ernaar uit om onze samenwerking voort te zetten terwijl we doorgaan naar Fase 2. Deze fase betreft een stedelijk dorp met onder andere een buitenamfitheater, vergaderruimtes, een conferentiecentrum en een F&B-voorzieningsgebouw, verspreid over drie gebouwen met een totale oppervlakte van ongeveer 80.000 vierkante meter.

 

Uitdaging

Kilroy Realty Corporation stond voor de uitdaging om haar parkeerruimtes efficiënt te beheren voor meerdere organisaties in een drukke stedelijke omgeving. Een efficiënt en flexibel PMS is cruciaal om congestie te vermijden en het gebruik van parkeerplaatsen te optimaliseren.

 

Voor dit prestigieuze project hebben we onze premium IP2 Xperience-terminals en IP2 Compact-terminals geïnstalleerd. Onze geavanceerde hardware, samen met FirmBase, zijn speciaal ontworpen om aan de dynamische behoeften van deze vooruitstrevende locatie te voldoen. Hierbij richten we ons op de volgende aspecten:

 

  • Efficiëntie: Flexibele parkeerpools stellen bedrijven of afdelingen in staat stellen om parkeerplaatsen te delen. Bedrijven kunnen zelf abonnees aanmaken, korting verstrekken en bezoekers vooraf registreren.
  • Gebruiksvriendelijkheid: De intuïtieve interface van FirmBase is eenvoudig te navigeren voor zowel bezoekers als beheerders. Met automatische kentekenherkenning worden voertuigen snel herkend, waardoor zij eenvoudig door kunnen rijden zonder voor een ticket te hoeven stoppen.
  • Innovatie: IP Parking biedt 100% web-based parkeeroplossingen die naadloos integreren met de high-tech visie van het project. Hierdoor kunnen de parkeervoorzieningen geoptimaliseerd worden op basis van real-time data en trends.

 

We zijn verheugd om onze samenwerking met Kilroy Realty Corporation voort te zetten en bij te dragen aan het succes van dit toonaangevende project. Blijf op de hoogte voor meer updates terwijl we onze innovatieve oplossingen in Fase 2 introduceren.

 

Terug

Projectfotografie

Projectlocatie