Kentekenherkenning

Kentekenherkenning: klaar voor dé toekomst

Het parkeren van vandaag én morgen? Dat is een web-based parkeersysteem van IP Parking in combinatie met uitmuntende kentekenherkenning. Dat betekent in- en uitrijden zonder te hoeven stoppen en optrekken, een snelle doorstroming en een hoge afhandelingssnelheid. En mét de garantie van het laagst mogelijke foutpercentage in de parkeerbranche! Maar kentekenherkenning biedt nog tal van andere voordelen. Zoals een eenvoudig abonnementenbeheer, eerlijke tarieven bij verlies van de parkeerkaart, handsfree in- en uitrijden, betalen door het invoeren van het kenteken bij de betaalautomaat en mobiliteit via diverse nieuwe verkoopkanalen (o.a. online een parkeerplek reserveren en betalen met iDEAL en de optie om meerdere online verkoopkanalen toe te laten in uw garage).

 

Informatie aanvragen

Afhandelingssnelheid

Daar waar onze concurrenten ongeveer 300 voertuigen per uur af kunnen handelen, bereiken wij inmiddels de 900!

 

Uw gebruikers en beheerders zullen het parkeersysteem als comfortabel ervaren, omdat de doorstroom sterk verbetert.

Mobiliteit met nieuwe verkoopkanalen

Online een parkeerplaats reserveren en betalen met iDEAL? Meteen even een wasbeurt erbij? IP Parking is in staat om voor u een publieke website op maat op te zetten. Inclusief boekingen, loyaliteit en deelname externe bedrijven.

 

 

Lees meer 

Mobiel parkeren

Er zijn meerdere parkeerproviders actief in de markt, zoals Easypark, Parkline en Stadsparkeren. IP Parking zorgt voor de nodige koppelingen met uw ParkBase parkeermanagementsysteem. Daarbij zijn we momenteel de enige partij die mobiele parkeerders kan toelaten in uw garages. Inmiddels maken al meer dan 165 gemeenten gebruik van deze digitale wijze van betalen. Parkeerders betalen per minuut en achteraf via hun kenteken, pas of app. De ontsluiting van uw parkeerplekken via externe providers heeft grote voordelen.

 

Meer informatie

KENTEKENPARKEREN GEEN INBREUK OP DE PRIVACY

Inmiddels lijkt het bijna de gewoonste zaak van de wereld. Je parkeert je auto in de stad en voert, al dan niet in een app, je kenteken in en kan zo je parkeersessie starten. Door middel van scanauto's wordt vervolgens gecontroleerd of voor de geparkeerde auto's een parkeerrecht is aangeschaft. Sindsdien is de vraag gesteld of de verplichting tot het invoeren van het kenteken zich verhoudt tot het recht op privacy.

 

Meer informatie

Milieu

In het kader van duurzaamheid en gemak is ons parkeersysteem standaard voorzien van "Auto-exit". Deze toepassing zorgt ervoor dat kentekenherkenning ook voor de kortparkeerders optimaal wordt ingezet.

 

Kentekenherkenning betekent in- en uitrijden zonder te hoeven stoppen en optrekken. Wat de luchtverontreiniging flink vermindert. 

 

Lees meer 

Herkenningsscore

Er zijn altijd uitzonderingen waarbij het kenteken niet kan worden herkend. Deze herkenningsscore wordt automatisch door het parkeersysteem gemeten, zodat wij een zeer goede inzage hebben in de prestaties van het kentekenherkenningssysteem. De door ons toegepaste componenten zijn uitsluitend gestandaardiseerde producten, waarbij we consequent kiezen voor de hoogste performance. Door onze jarenlange ervaring met kentekenherkenning hebben wij op dit moment een dusdanig succesvolle en gestandaardiseerde formule ontwikkeld, dat wij garant staan voor het laagst leverbare foutpercentage in de parkeerbranche.