Reserveren

Het gemak van reserveren

Online een parkeerplek reserveren: hoe gemakkelijk is dat? Uw klanten zullen deze optie van harte toejuichen. Zo zijn ze immers altijd verzekerd van een parkeerplek. Door het optimaal inzetten van internet als nieuw verkoopkanaal verhogen wij de dienstverlening naar uw klant, maar ook uw omzet. Zo kunt u zichzelf aansluiten op een landelijk reserveringsplatform, zodat u het reserveren efficiënter, effectiever én publieksvriendelijk maakt. U biedt uw parkeerplaatsen online aan, zodat u zelf bepaalt hoeveel parkeerplaatsen en tegen welk tarief u deze beschikbaar stelt. Of u kiest voor een door IP Parking ontwikkelde persoonlijke parkeerwebshop, één die naadloos aansluit op uw huisstijl. Ook eenvoudig koppelen aan online systemen van derden is daarbij mogelijk.

 

Informatie aanvragen  

Park-spot

Voor het online brengen van uw parkeerfaciliteiten heeft IP Parking een volledig web-based parkeermanagementsysteem ontwikkeld met een complete webshop voor uw verkoopkanalen. Via dit systeem reserveren bezoekers eenvoudig een parkeerplek. Aan alles is gedacht, van kortingscode tot slim annuleringsproces. Dankzij Park-spot hoeft u geen forse investering te doen en bent u niet gebonden aan hoge commissies.

 

Meer informatie

STEL UW FACILITEIT OPEN VOOR BROKERS

Vaak hebben garages en/of terreinen een overcapaciteit of worden deze alleen gebruikt gedurende bepaalde uren van de week en zijn ze de rest van de tijd niet bezet. Door uw parkeerfaciliteit open te stellen voor brokers kunt u op een eenvoudige manier extra inkomsten genereren.

 

Via ParkBase houdt u altijd de controle over de hoeveelheid parkeerplaatsen, het tarief, de beschikbaarheid en welke brokers u toelaat.

 

Informatie aanvraag

Maximale bezetting

Wist u dat u een beroep kunt doen op de onderstaande 'brokers'? Zij verhandelen het restant parkeerplekken dat u zelf niet weggezet krijgt. Zo werken we samen toe naar maximale bezetting van uw parkeerfaciliteiten. 

Mobypark

Mobian

Komparu

OPnGO

Ook koppelen? 

Booking Agent

De Booking Agent vormt een zelfstandige laag tussen ParkBase en externe reserveringsshops. ParkBase biedt aan deze webshops de mogelijkheid om reserveringen voor bezoekers aan te melden. Bij online betaling vindt de financiële afwikkeling van de reservering plaats in de webshop. De berekening van het tarief gebeurt wel in Booking Agent.

 

Meer informatie

Booking Service

Parkeerplaatsen vooraf reserveren en betalen. Bruikbaar wanneer u bijvoorbeeld een reserveringssysteem in uw eigen website wilt onderbrengen.

 

Meer API's

FirmBase

Doordat de besturingssoftware web-based is, kunt u huurders voorzien van een eigen website. Via FirmBase kunnen huurders een eigen gedeelte van de parkeerfaciliteit beheren. Zo kan men bijvoorbeeld zelf nieuwe abonnees aanmaken en bezoekers vooraf registreren, zodat deze eenvoudig gebruik kunnen maken van de parkeerfaciliteit.

 

Meer informatie

Een maatwerk ParkWebShop

De ParkWebShop wordt gemaakt in uw lay-out, zodat deze naadloos aansluit op uw huisstijl. De structuur van de parkwebshop staat vast in 7 stappen.

 

De ParkWebshop wordt gekoppeld aan ParkBase, zodat u zelf bepaalt hoeveel parkeerplaatsen en tegen welk tarief u deze beschikbaar stelt.

 

Informatie aanvraag

Referenties

Onderstaande klanten maken succesvol gebruik van onze digitale oplossingen