Off Street PMS

De parkeerindustrie is volop in beweging. Als aanbieder van parkeerplekken ervaart u dit aan den lijve. Kijk maar naar de ontwikkelingen op het gebied van internet- en mobiliteitsdiensten. Voor u is het zaak om hierop in te spelen, en wel zo snel mogelijk. IP Parking helpt u hierbij.

 

IP Parking is dé specialist in innovatieve en slimme parkeeroplossingen van het hoogste niveau. Wij bieden u een veelzijdig systeem dat uw parkeerbeheer overzichtelijk en efficiënt maakt en houdt; een systeem waarmee u bent voorbereid op de toekomst. Maak kennis met ParkBase.

Web-based en schaalbaar

Of u nu een oplossing zoekt voor 1 of 100 parkeergarages; ParkBase is een volledig internet gebaseerd parkeersysteem (web-based) dat 100% te beheren is via uw eigen browser, vanaf elke locatie. Zowel met een laptop, tablet of smartphone; it's up to you.

Mobility as a Service

ParkBase sluit naadloos aan bij de 'Mobility as a Service'-gedachte; een principe dat staat voor een transitie in mobiliteit, waarbij de consument toegang heeft tot mobiliteit in de vorm van diensten. De diverse oplossingen kunnen eenvoudig met elkaar worden gekoppeld waardoor parkeren onderdeel wordt van de dienst.

 

Parkeeroplossingen

Application Programming Interface (API)

Om gebruikers te bedienen en gegevensstromen efficiënt te laten verlopen, is het eenvoudig uitwisselen van informatie erg belangrijk voor u als aanbieder van parkeerplekken. Met ParkBase kunnen applicaties eenvoudig en realtime gekoppeld worden en met elkaar communiceren. Ideaal toch?!

 

Meer over API's

Talloze integraties

De mogelijkheden met ParkBase zijn ongekend. Integraties zoals belparkeren, reserveren, cameratoezicht en vele betaaloplossingen zijn binnen handbereik. Ook loyaliteit zoals kortingskaarten, kortingscodes en kortingverleners zijn beschikbaar binnen het systeem. Wij vertellen u er graag meer over.

 

Meer integraties

Kentekenherkenning

Door middel van volledig geïntegreerde kentekenherkenning laat ParkBase voertuigen in- en uitrijden zonder te moeten stoppen. Het resultaat: een afhandelingssnelheid die veel sneller is dan traditionele parkeersystemen. Oftewel: ideaal!

Altijd up to date

ParkBase kent geen beperking in aantal gebruikers en de omvang van het systeem is ongelimiteerd. Het platform wordt continu doorontwikkeld. Als aanbieder van parkeerplekken bent u hierdoor altijd up to date als het gaat om de laatste trends en functionaliteiten.

 

Bekijk de laatste trends

Hosting

Uw ParkBase applicatie wordt door IP Parking veilig gehost op basis van Azure van Microsoft. De belangrijkste voordelen hiervan voor u zijn de garanties op een zeer hoge veiligheid, betrouwbaarheid en de flexibiliteit om eenvoudig op te schalen en daarnaast heeft u geen onderhoud meer aan een eigen fysieke server.

 

Met ParkBase bent u voorbereid op de toekomst. Wilt u meer weten over ParkBase of heeft u een andere vraag op het gebied van parkeeroplossingen?

 

Neem gerust contact met ons op