Parkeer Management Systeem - ParkBase

De parkeerindustrie is volop in beweging. Als aanbieder van parkeerplekken ervaart u dit aan den lijve. Kijk maar naar de ontwikkelingen op het gebied van internet- en mobiliteitsdiensten. Voor u is het zaak om hierop in te spelen, en wel zo snel mogelijk. IP Parking helpt u hierbij.

 

IP Parking is dé specialist in innovatieve en slimme parkeeroplossingen van het hoogste niveau. Wij bieden u een veelzijdig systeem dat uw parkeerbeheer overzichtelijk en efficiënt maakt en houdt; een systeem waarmee u bent voorbereid op de toekomst. Maak kennis met ParkBase.

Web-based en schaalbaar

Of u nu een oplossing zoekt voor 1 of 100 parkeergarages; ParkBase is een volledig internet gebaseerd parkeersysteem (web-based) dat 100% te beheren is via uw eigen browser, vanaf elke locatie. Zowel met een laptop, tablet of smartphone; it's up to you.

Mobility as a Service

ParkBase sluit naadloos aan bij de 'Mobility as a Service'-gedachte; een principe dat staat voor een transitie in mobiliteit, waarbij de consument toegang heeft tot mobiliteit in de vorm van diensten. De diverse oplossingen kunnen eenvoudig met elkaar worden gekoppeld waardoor parkeren onderdeel wordt van de dienst.

 

Parkeeroplossingen

Application Programming Interface (API)

Om gebruikers te bedienen en gegevensstromen efficiënt te laten verlopen, is het eenvoudig uitwisselen van informatie erg belangrijk voor u als aanbieder van parkeerplekken. Met ParkBase kunnen applicaties eenvoudig en realtime gekoppeld worden en met elkaar communiceren. Ideaal toch?!

 

Meer over API's

Talloze integraties

De mogelijkheden met ParkBase zijn ongekend. Integraties zoals belparkeren, reserveren, cameratoezicht en vele betaaloplossingen zijn binnen handbereik. Ook loyaliteit zoals kortingskaarten, kortingscodes en kortingverleners zijn beschikbaar binnen het systeem. Wij vertellen u er graag meer over.

 

Meer integraties

Kentekenherkenning

Door middel van volledig geïntegreerde kentekenherkenning laat ParkBase voertuigen in- en uitrijden zonder te moeten stoppen. Het resultaat: een afhandelingssnelheid die veel sneller is dan traditionele parkeersystemen. Oftewel: ideaal!

ParkBase Cloud

Met ParkBase Cloud bieden wij u een full-service SaaS oplossing waarbij de volledige IT-infrastructuur is geïntegreerd in ParkBase. Met Microsoft Azure als een solide partner biedt deze future-proof oplossing de maximale veiligheid, betrouwbaarheid en schaalbaarheid van cloud computing voor alle type parkeerfaciliteiten.

 

Lees meer hierover: IP PARKING - Datasheet ParkBase Cloud.pdf

 

Met ParkBase Cloud bent u voorbereid op de toekomst. Wilt u meer weten over ParkBase Cloud of heeft u een andere vraag op het gebied van onze digitale parkeeroplossingen?

 

Neem gerust contact met ons op