Atlas Arena Amsterdam

Amsterdam

01 december 2016

Bereikbaarheid en parkeren zijn van essentieel belang voor het aantrekkelijker maken van een bedrijfsverzamelgebouw. Atlas ArenA begrijpt dit als geen ander!

 

Een moderne, duurzame en inspirerende omgeving

Perfect bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Je auto onder het gebouw geparkeerd. Tijdens de lunch sporten of juist ontspannen bij een van de uitnodigende horecagelegenheden. Terwijl je kindje bij het kinderdagverblijf ter plekke verblijft, je auto wordt gewassen en je kleding wordt gestoomd. Na het werk naar een concert in de Ziggo Dome en daarna overnachten in een prachtig hotel.

 

Beheer door huurders
Een 40-tal huurders verspreid over 4 gebouwen op het Atlas ArenA terrein kan met FirmBase een eigen gedeelte van de parkeerfaciliteit beheren. Doordat de software webbased is, behoren vervelende plug-ins tot het verleden en kunnen zij het beheer op ieder device en vanaf iedere locatie regelen.

 

Kentekenherkenning
De huurders kunnen zelf abonnees aanmaken en bezoekers vooraf registreren, zodat deze eenvoudig kunnen in- en uitrijden op basis van kentekenherkenning. Een ticket trekken is dus niet noodzakelijk.

 

Intercom
Eventuele onaangekondigde bezoekers kunnen zich melden via de IP Touch. Deze slanke terminal gaat volledig op in de omgeving. De terminal is volledig bedienbaar via één overzichtelijk touchscreen. Via een intercom-post hebben de huurders face-to-face contact met de bezoeker en kunnen zij deze toegang verlenen tot de parkeerfaciliteit. Op het moment dat zij de bezoeker toegang verlenen, wordt de telling van het aantal parkeerplaatsen bijgewerkt.

 

Doordat de intercom via het openbaar netwerk loopt heeft Atlas ArenA geen investering hoeven doen in bekabeling.

 

Toegangscontrole
Huurders kunnen toegang tot diverse faciliteiten krijgen door hun (NFC-)pas aan te bieden. Per pas zijn beperkingen op te leggen. Toegang tot de fietsenstalling werkt op een identieke manier. Bezoekers kunnen zich melden via de intercom.

 

Klik hier voor meer informatie over bedrijfsparkeren

 

Terug

Projectfotografie

Projectlocatie