Connectie mobiele parkeerproviders

Maak ook uw parkeerfaciliteit(en) eenvoudig toegankelijk voor meer dan 80% van de actieve gebruikers van mobiele parkeerapps in Nederland. Eenvoudig in en uitrijden op basis van kentekenherkenning en achteraf automatisch betalen, is hierbij het uitgangspunt.


De toegankelijkheid van parkeergarages voor mobiele parkeerproviders via kentekenherkenning is één van de belangrijkste ontwikkelingen in de digitalisering en verduurzaming van parkeren. De verwachting is dan ook dat consumenten deze wijze van parkeren op dezelfde manier zullen omarmen als het straat parkeren via de app.

Alle voordelen voor u op een rij!

 

Verbeteren van bezetting

Vergroot uw potentiële klantenbestand met meer dan 3.000.000 parkeerders door toegang te bieden aan Easypark en Stadsparkeren gebruikers!

 

  

Digitalisering en duurzaamheid
Verminder de uitgifte van parkeertickets en reduceer CO2-uitstoot, doordat uw parkeerders niet meer hoeven te stoppen bij de slagboom. 

 

  

Optimale parkeerflow & parkeerduur
Moeiteloos in- en uitrijden zonder te hoeven stoppen, voorkomt file vorming bij de slagboom en zorgt voor een veel efficiëntere doorstroming in uw garage(s). De parkeeracties stoppen automatisch bij het uitrijden en daarmee komen uw vrije uitrijdtijden te vervallen.

 

 

 

Kostenbesparing
Digitale parkeeracties verminderen wachtrijen, papieren ticketkosten en onderhoudskosten van kassa's en terminals.

 

 

Gebruiksgemak voor parkeerders
Naadloos in- en uitrijden met kentekenherkenning verbetert de gebruikerservaring, verhoogt klanttevredenheid en stimuleert herhaalbezoeken.

 

 

Verhoging van uw omzet

Het toegankelijk maken van uw parkeergarages voor Easypark- en Stadsparkeren-gebruikers heeft een positieve invloed op het klantenbereik & -tevredenheid, de algehele efficiëntie van uw garage, duurzaamheid, bezetting en daarmee uiteraard uw omzet.

2e identificatie methode

Voor mobiele parkeerders is een 2e identificatiemethode, zoals een QR-code of RFID-kaart, van belang voor het minimaliseren van vragen en intercom oproepen.

 

Voor zowel Easypark als Stadsparkeren is er een 2e identificatie beschikbaar en de parkeerder kan hiermee een parkeeractie bij de uitrit beëindigen en het biedt tevens toegang tot voetgangersdeuren in de garage.

 

Deze integratie van een 2e identificatiemethode is momenteel uniek in de markt en niet beschikbaar via andere platformen.

 

Het draagt bij aan een optimale parkeerervaring en minimaliseert vragen bij het verlaten van de garage, wat essentieel is voor efficiënte en probleemloze parkeerprocessen.

Wacht niet langer en stel ook uw parkeerfaciliteit(en) open voor Easypark en Stadsparkeren gebruikers!

 

Informatie aanvragen