Parkeergarage Spoorzone Zwijsen Tilburg

Spoorzone Zwijsen, naast het centraal station van Tilburg, is al weer de 8e garage in de stad die volledig is uitgerust met de innovatieve hard- en software van IP Parking. Door gebruik van kentekenherkenning verloopt het in- en uitrijden van deze parkeergarage tot 3 x efficiënter en biedt de parkeerder inzicht in de beschikbare parkeerplaatsen per sectie.

22 juni 2023

Spoorzone Zwijsen, naast het centraal station van Tilburg, is al weer de 8e garage in de stad die volledig is uitgerust met de innovatieve hard- en software van IP Parking.

 

De in- en uitritten van deze nieuwe garage zijn voorzien van IP2 terminals, die zich kenmerken door de klantvriendelijke 15" touchscreens en stijlvolle led-contour verlichting.

 

Voor extra gebruiksgemak zijn de IP Barrier Gates voorzien van ingebouwde LPR camera's. Dankzij deze kentekenherkenning kunnen parkeerders met een reservering, abonnementhouders en gebruikers van de Stadsparkeren parkeerapp zonder te stoppen in- en uitrijden op basis van hun kenteken. Ook parkeerders met een fysiek parkeerticket rijden na betaling direct op kenteken uit.  

 

Tevens beschikt de garage over een sectietelling per verdieping. Hiermee krijgt de parkeerder inzicht in het aantal beschikbare parkeerplaatsen en wordt een parkeerplaats eenvoudiger en sneller gevonden. Dit alles draagt bij aan een efficiënte afhandeling van de parkeerbewegingen, verlaging van de CO2 uitstoot en bovenal een goede parkeerervaring.

 

 

<widget><id>7772</id><onload>onLoadMovieplayer</onload></widget>

 

Terug

Projectfotografie