RTC Next

01 april 2021

IP Parking is door Boston Properties geselecteerd om een systeem te leveren voor parkeertoegang en inkomstencontrole, voorde eerste parkeergarages die in gebruik zullen worden genomen in de volgende fase van Reston Town Center, gelegen in Reston, Virginia.

 

De volgende fase van Reston Town Center, gelegen ten noorden van het nieuwe WMATA metrostation, zal tot 4 miljoen vierkante voet aan kantoren, restaurants, hotels, winkels en woningen omvatten.

 

Het toegangs- en inkomstencontrolesysteem van IP Parking zal ondersteuning bieden voor twee kantoortorens, een hotel en winkels in (3) parkeergarages met ongeveer 2.600 parkeerplaatsen. Naast het cloud based parkeersysteem van IP Parking zullen de parkeergarages ook uitgerust zijn met parkeergeleiding van INDECT.

 

"Een locatie als Reston Town Center heeft behoefte aan flexibele en toekomstbestendige parkeerdiensten om te voldoen aan de behoeften van haar diverse consumenten", zegt Lester Mascon, Executive Vice President of Sales voor IP Parking USA. "We zijn enthousiast over dit project en hebben er alle vertrouwen in dat onze parkeertechnologie zowel aan de huidige behoeften als aan die in de toekomst zal voldoen."

 

De oplossingen

Het PARCS-systeem van IP Parking combineert een cloud based parkeersysteem met kentekenherkenningscamera's, Bluetooth, MiFare, Apple VAS, Google Smart Tap, barcode- en HID-lezers als standaard.

 

Alle gasten krijgen een parkeerervaring op maat, ongeacht welke technologie ze tot hun beschikking hebben. Dit in combinatie met de mogelijkheid om volledig ticketloos te parkeren, zorgt ervoor dat klanten klaar zijn voor de toekomst, wat deze ook brengt.

 

Wanneer is het live?

De kantoorgebouwen en parkeergarages zullen volgens planning eind 2021 gereed zijn.

 

Meer vragen over onze oplossingen,

 

Neem contact met ons op

 

Afbeelingen door: Thomas Schudel.

 

Terug

Projectlocatie