IP Parking en BlueMarble Charging Bundelen Krachten voor een Effectieve Integratie van Parkeren en EV-laden.

19 april 2024

Met de oprichting van IP Charging kondigen IP Parking en BlueMarble Charging met trots hun samenwerking aan om parkeren en EV-laden naadloos te integreren. Deze samenwerking combineert het geavanceerde parkeermanagementsysteem van IP Parking met de smart laadtechnologie van BlueMarble Charging. Het resultaat is een betrouwbare oplossing voor parkeren en opladen, die tegemoetkomt aan de groeiende vraag naar EV-laadpunten binnen de stedelijke infrastructuur.

 

IP Charging stelt parkeerexploitanten in staat om volledige controle te hebben over hun prijsstelling, waardoor zij dynamisch tarieven kunnen aanpassen op basis van het type parkeerder en de vereiste laadservices. Deze flexibiliteit in prijsstelling is mogelijk door de directe koppeling van de laadstations met het parkeermanagementsysteem, wat leidt tot efficiëntere operationele processen en een verhoogde gebruikerstevredenheid.


Verder maakt IP Charging het mogelijk om nieuwe diensten aan te bieden, zoals abonnementsmodellen die niet alleen parkeren omvatten maar ook het laden van elektrische voertuigen. Deze diensten bieden aanzienlijke voordelen voor iedere gebruiker en dragen bij aan een naadloze parkeer- en laadervaring.


De innovatieve laadstations van BlueMarble Charging zijn uitgerust met smart software zoals dynamisch laadbeheer en slimme netintegratie. Deze functies optimaliseren niet alleen het energieverbruik, maar verbeteren ook de algehele efficiëntie van het energienetwerk in parkeerfaciliteiten.


Door samen te werken verbeteren IP Parking en BlueMarble Charging de beschikbaarheid en toegankelijkheid van laadpunten in parkeergarages en leveren zo een effectieve bijdrage aan het verduurzamingsbeleid van steden.

 

 

 

Terug

Foto's